تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۰۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲

توافق موقت ایران با ترکیه برای تردد

رییس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی تهران از توافق موقت برای تردد کامیون‌های ایرانی و ترک در مرز بازرگان خبر داد و گفت: از 10 روز دیگر باک کامیون‌های ترک در مرز بازرگان پلمپ می‌شوند تا در توافق نهایی، عوارض تردد از سوی دو کشور برداشته شود.
تدبیر24: مسعود خوانساری اظهار کرد: با توجه به اینکه ترک‌ها مدعی بودند کامیون‌هایشان در ایران سوخت‌گیری نمی‌کنند، پیشنهاد کردند برای حل مشکل تردد در مرز بازرگان، باک کامیون‌هایشان پلمپ شود که در ایران ابتدا با این موضوع مخالفت کرد اما در نهایت این پیشنهاد را پذیرفت و از 10 روز آینده اجرا می‌شود.
 
وی با بیان این‌که طبیعی است به دلیل این موضوع، تردد در مرز بازرگان کندتر می‌شود، افزود: کامیونهای ترک در مرز بازرگان پلمپ می‌شوند و هنگام خروج نیز این پلمپ توسط گمرک چک می‌شود که دست‌کاری نشده و سالم باشد. چنانچه هر پلمپی دست‌کاری شده باشد این موضوع به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شود.
 
به گفته خوانساری در مرحله‌ بعد، برداشتن عوارض تردد از سوی دو کشور پیگیری خواهد شد. چراکه پیش از این کامیون‌ها در هر دو کشور به ازای هر 100 کیلومتر تردد 25 یورو عوارض می‌دادند ولی با توجه به اینکه سوخت در ایران ارزان است، ایران پیشنهاد کرد که مابه‌التفاوت مبلغ سوخت از کامیون‌های ترک گرفته شود؛ بنابراین عوارض 25 یورویی برای هر 100 کیلومتر را دو برابر کردیم و به 50 یورو افزایش دادیم و سوخت نیز در اختیار کامیون‌ها قرار گرفت اما در مقابل ترکیه 50 یورو به ازای هر 100 کیلومتر را افزایش داد ولی از دادن سوخت به کامیون‌های ما ممانعت کرد و این در حالی است که سوخت در کشور ترکیه آزاد و گران است.
 
ضرورت انجام اقداماتی در زمینه آوردن پول های خارجی به کشور

عضو اتاق بازرگانی تهران همچنین درپاسخ به این سوال که برای بعد از تحریم برنامه مدونی نداریم، درباره مهم‌ترین اولویت‌ها در این زمینه گفت: آوردن سرمایه‌گذاران و پول‌های خارجی به داخل کشور از مهم‌ترین اقداماتی است که برای بعد از تحریم باید انجام شود. مهم‌ترین موضوع این است که اینگونه نقدینگی منجر به بروز تورم نمی‌شود، چون ارز خارجی است.
 
خوانساری اظهار کرد: بحث جابجایی پول و برطرف شدن این مشکل از دیگر اولویت‌هایی است که باید برای بعد از تحریم حل شود چون به دنبال این موضوع هزینه‌ها کاهش یافته و بسیاری از مشکلات حل می‌شود.
 
وی نوسازی ناوگان هوایی، جاده‌ای و کشتیرانی و راه‌اندازی مجدد لاینر‌ها را از دیگر اقداماتی برشمرد که برای بعد از تحریم باید انجام شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: