آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۴۰۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷

دیدار ظریف با وزیر خارجه اتریش

وزیر خارجه کشورمان صبح روز شنبه با همتای اتریشی خود در وین دیدار کرد.
تدبیر24: محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان که به منظور برگزاری آخرین دور مذاکرات در مهلت تعیین شده تا سوم آذر هفته پیش به وین سفر کرده صبح امروز در محل اقامت خود در هتل کوبورگ با سباستین کورتس دیدار کرد.

اتریش بیش از هشت دور میزبان یکی از مهم ترین مذاکرات سیاسی و بین‌المللی در یک سال گذشته بوده است.

ایران و 1+5 در ابتدای دور جدید مذاکرات هسته‌ای طی یک سال گذشته بر برگزاری مذاکرات در مقرهای سازمان ملل (وین، ژنو و نیویورک) تاکید و موافقت کردند. مذاکرات هسته‌ای به استثنای دور نهم آن که در مسقط پایتخت عمان برگزار شد در ژنو، نیویورک و وین برگزار شده است.

بر اساس گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا، این احتمال وجود دارد که با توجه به باقی ماندن برخی اختلاف‌ها و موانع بر سر توافق جامع و احتمال تمدید مذاکرات برای مدت زمانی کوتاه برخی کشورها واسطه جلوگیری از شکست مذاکرت و ادامه یافتن آن برای مدت زمانی بعد از مهلت تعیین شده سوم آذر شوند.

یکی از کشورهایی که ظرفیت طرح این مساله و درخواست را از ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 دارد اتریش است.

هم چنین عمان و شخص وزیر خارجه این کشور نیز تلاش های زیادی را برای موفقیت مذاکرات هسته ای و دست یافتن دو طرف به یک راه حل نهایی داشته است و این تلاش ها هم اکنون نیز ادامه دارد.

هم چنین پنجمین دور مذاکرات هسته‌ای امروز با دیدار معاونان وزیر خارجه کشورمان با همتای روسی‌شان و پس از آن دیدار معاونان ظریف با معاونان جان کری انجام خواهد شد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: