آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۰۹۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳

زندگی 4ساله کرم کدو در مغز مرد

اسکن‌های تهیه شده از مغز این مرد چینی حاکی از این بود این کرم فاصله پنج سانتیمتر را از سمت راست مغز به سمت چپ حرکت کرده است.
تدبیر24: برای اولین بار در انگلیس یک کرم کدو که چهار سال در مغز یک مرد چینی زندگی کرده بود طی یک جراحی خارج شد.
 
پزشکان انگلیسی پس از خارج کردن کرم کدو از مغز این مرد گفتند: خوشبختانه این انگل از نوع مهاجم نبوده و در صورتی که از گونه مهاجم‌تر بود امکان تخم گذاری و آسیب دیدن بیشتر مغز بیمار وجود داشت.
 
مرد چینی که حدود 50 سال سن داشت به دلیل سردرد، تشنج و بروز مشکل در قدرت حافظه به پزشک مراجعه کرده بود و پس از بررسی‌های لازم برای تشخیص بیماری سل، ایدز و بیماری لایم و منفی بودن تمام این آزمایش‌ها، پزشکان تصمیم گرفتند عمل جراحی روی مغز او انجام دهند که در نهایت متوجه وجود کرم کدویی به طول یک سانتیمتر داخل مغز بیمار شدند.
 
اسکن‌های تهیه شده از مغز این مرد چینی حاکی از این بود این کرم فاصله پنج سانتیمتر را از سمت راست مغز به سمت چپ حرکت کرده است.

منبع: مدیکال دیلی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: