ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴

اتفاقی عجیب برای مجسمه اسکار

مجسمه اسکار متعلق به «جیمز کاگنی» بازیگر عصر طلایی هالیوود در یک حراجی حتی یک پیشنهاد هم برای خرید دریافت نکرد.
تدبیر24: مجسمه اسکاری که در سال 1924 به «جیمز کاگنی» بازیگر سرشناس سینمای کلاسیک هالیوود برای ایفای نقش در فیلم «یانکی دودل دندی» اعطا شد، در حراجی لس آنجلس به فروش گذاشته شد اما در اتفاقی نادر حتی یک پیشنهاد خرید هم دریافت نکرد.
 
قیمت پایه برای این مجسمه طلایی 800 هزار دلار تعیین شده بود و پیش‌بینی می‌شد با قیمتی بیش از یک میلیون دلار به فروش برسد.
 
«جیمز کاگنی» متولد 17 ژئون 1899 در طول دوران فعالیت هنری خود در بیش از ۸۰ فیلم در بین سال‌های ۱۹۲۰ تا ۱۹۷۶ ایفای نقش کرد و سینمای گنگستری آمریکا و محصولات کمپانی"برادران وارنر" درخشان ترین دهه فعالیتش یعنی دهه ۳۰ را مدیون اوست. کاگنی یکی از اولین بازیگران نسل اول سینمای ناطق بود.
 
موسسه فیلم آمریکا در سال ۱۹۹۹ او را در رده هشتم برترین هنرپیشگان مرد تاریخ سینما قرار داد.
 
آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار از سال 1950 قانونی تصویب کرد که براساس آن برگزیدگان اسکار و وارثان آنها اجازه فروش مجسمه‌های طلایی اسکار را ندارند و تنها می‌توانند به ازای دریافت تنها یک دلار آنها را به آکادمی تحویل دهند، اما چون این مجسمه مربوط به سال 1924 بود شامل این قانون نمی‌شد.
 
آکادمی اسکار پیش از این از فروش چند جایزه اسکار ممانعت به عمل آورده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: