ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۰۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۴

میزان فقط گاهی، وضع فعلی افراد است

تدبیر24:مهرداد علمداری - هفته گذشته نمایندگان مجلس محترم پس ازبررسیها وکارشناسی های متعدد رای ونظرشان رابا عدم رای اعتماد به آقای دکتر دانش آشتیانی گزینه دولت تدبیر وامی برای تصدی وزارت علوم اعلام نمودند وبرای چهارمین بار اختلاف جدی خود با مواضع دولت در حوزه دانشگاه نشان دادند.

به هرحال اعلام نظر وکارشناسی جزو حقوق نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است وآنان حق دارندبه بهترین فردی که منافع موکلانشان رادر حوزه دانشگاه وآموزش عالی تامین کند رای دهند.

اما آنچه که درجلسات رای اعتماد ومتعددی که برای تعیین تکلیف وزارت علوم بیشتر به چشم آمد حاشیه های سیاسی ایدئولوژیک حاکم بر آن بود ودر انتقادات نمایندگان مخالف متاسفانه پرسشی از تخصص ، تجربه وسوابق اجرایی وموفقیتهای علمی کاندیدا جایی از اعراب نداشت.

بیشتر بحث نمایندگان محترم حول اتفاقات ناخوشایند سال88 متمرکز است وتمام گزینه های دولت جهت تصدی این پست به اتهام شرکت در وقایع سال 88 تاکنون موفق به اخذ رای اعتماد نشده اند.

جالب است که نمایندگان محترم اصولگرا درمجلس که به این فرموده امام که : میزان وضع فعلی افراد است، ارادت زیادی دارند وآنرا سرلوحه خود دربیشتر امور مرتبط با جناح مقابل خود می دانند، دراین مورد میزان را گذشته افراد دانسته وتمام چهار گزینه قبلی دولت به اتهامی که در هیچ محکمه ای ثابت نشده مجرم می دا نند.

متاسفانه برخی مجلسیان در هیچکدام از جلسات رای اعتماد توان ، کارایی وتجربه علمی افراد را برای علمی ترین پست سیاسی کشورمیزان قرارندا دند وبجای بحث وگفتگوهای تخصصی ، حاشیه را برمتن ترجیح دادند وگاها بدنبال گل آلود کردن جلسات و دوری از اصل موضوع بودند.

اینکه با اهداف خاص سیاسی وحزبی تهمت های ناروا به دلسوزان وزحمتکشان انقلاب ونظام بزنیم از اخلاق حسنه اسلامی بدور است.

حداقل کنکاش در سوابق علمی واجرایی گزینه های معرفی شده توسط دکتر روحانی جهت تصدی وزارت علوم نشان می دهد که تماما از بهترین وشاخص ترین سرمایه های علمی کشور بوده وارادت واعتقاد خود به نظام ،انقلاب ورهبری را درهر پستی که مشغول بوده اند ثابت کرده اند.

چه خوب است که نمایندگان محترم قدری از گذشته فاصله بگیرند وبفکرآینده باشند وبدانند که بخاطر گذشته نمی توان یک وزارت را تا نامعلوم درکما نگه داشت .

مخصوصا که خدمت به مردم همکاری تمام قوا را می طلبد وبه یاد داشته باشند مردم به دولت تدبیر وامید اطمینان کرده اند وآنان را از خود می دانند ، آنها نیز به رئیس دولت منتخب مردم اطمینان کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۱
2
0
کاملا بحق و درست است
نظر شما: