آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۱۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

بازداشت بوکسور شاکی

فردی که رییس هیات ژوری مسابقات بوکس قهرمانی کشور در لرستان را با ماشین زیر گرفته بود، دیروز (شنبه) بازداشت شد.
تدبیر24: حسین نهرودی سرپرست برگزاری مسابقات بوکس قهرمانی بزرگسالان کشور با اعلام این خبر گفت: این رقابت ها با نظم خوبی برگزار می شود و انصافا هیات بوکس لرستان و ماموران نیروی انتظامی زحمات زیادی برای برقراری نظم متحمل می شوند.

وی افزود: هر روز تماشاگران زیادی برای تماشای رقابت ها در سالن حاضر می شوند و مشکلی نیز ایجاد نمی کنند.

نهرودی ادامه داد: روز جمعه بوکسوری با 45 سال برای حضور در مسابقات حاضر شد اما طبق قانون ریس هیات ژوری از وی ثبت نام بعمل نیاورد، چرا که بوکسورهای بالای 40 سال نمی توانند در رقابت های گوناگون حضور داشته باشند.

سرپرست مسابقات قهرمانی کشور افزود: متاسفانه این فرد در پایان مسابقات روز گذشته رییس هیات ژوری را با ماشین شخصی اش زیر گرفت و آقای بردبار به بیمارستان منتقل شد و خوشبختانه هم اکنون شرایط نسبتا خوبی دارد.

وی افزود: روال قانونی انجام گردید و عامل سوءقصد به رییس هیات ژوری بازداشت شد تا ماموران نیروی انتظامی پس از تحقیقات، پرونده وی را به دادسرا ارسال کنند.

نهرودی در خصوص اعتصاب داوران پس از این اتفاق گفت: آنان معتقد بودند که امنیت جانی ندارند که پس از اقدامات و صحبت های مسوولان هیات بوکس لرستان و نیروی انتظامی به قضاوت ادامه دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: