ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۲

بازداشت بوکسور شاکی

فردی که رییس هیات ژوری مسابقات بوکس قهرمانی کشور در لرستان را با ماشین زیر گرفته بود، دیروز (شنبه) بازداشت شد.
تدبیر24: حسین نهرودی سرپرست برگزاری مسابقات بوکس قهرمانی بزرگسالان کشور با اعلام این خبر گفت: این رقابت ها با نظم خوبی برگزار می شود و انصافا هیات بوکس لرستان و ماموران نیروی انتظامی زحمات زیادی برای برقراری نظم متحمل می شوند.

وی افزود: هر روز تماشاگران زیادی برای تماشای رقابت ها در سالن حاضر می شوند و مشکلی نیز ایجاد نمی کنند.

نهرودی ادامه داد: روز جمعه بوکسوری با 45 سال برای حضور در مسابقات حاضر شد اما طبق قانون ریس هیات ژوری از وی ثبت نام بعمل نیاورد، چرا که بوکسورهای بالای 40 سال نمی توانند در رقابت های گوناگون حضور داشته باشند.

سرپرست مسابقات قهرمانی کشور افزود: متاسفانه این فرد در پایان مسابقات روز گذشته رییس هیات ژوری را با ماشین شخصی اش زیر گرفت و آقای بردبار به بیمارستان منتقل شد و خوشبختانه هم اکنون شرایط نسبتا خوبی دارد.

وی افزود: روال قانونی انجام گردید و عامل سوءقصد به رییس هیات ژوری بازداشت شد تا ماموران نیروی انتظامی پس از تحقیقات، پرونده وی را به دادسرا ارسال کنند.

نهرودی در خصوص اعتصاب داوران پس از این اتفاق گفت: آنان معتقد بودند که امنیت جانی ندارند که پس از اقدامات و صحبت های مسوولان هیات بوکس لرستان و نیروی انتظامی به قضاوت ادامه دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: