تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۴۱۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹

خطرناک‌ترین ماده اعتیاد آور جهان

مقامات بهداشت عمومی در هلند لقب ترسناکی به شکر داده‌اند و آن را «خطرناک‌ترین اعتیادآور زمان» نامیده و وضع مقرراتی بر فروش و مصرف شکر را خواستار شده‌اند.

تدبیر24: مقامات بهداشت عمومی در هلند لقب ترسناکی به شکر داده‌اند و آن را «خطرناک‌ترین اعتیادآور زمان» نامیده و وضع مقرراتی بر فروش و مصرف شکر را خواستار شده‌اند.

 
پال ون»، سرپرست سازمان خدمات بهداشت عمومی شهر آمستردام در همین رابطه اعمال مالیات و همچنین اخطارهایی مثل برچسب سیگارها روی نوشیدنی‌های قندی و حاوی شکر را خواستار شده است.

«
ریچارد جانسون»، استاد پزشکی در دانشگاه کلرادوی آمریکا که در مورد تاثیر شکر بر بدن انسان تحقیق کرده در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی گفت: مشکل زیاده روی در مصرف شکر است. مشکل این است که بیشتر مردم بیش از اندازه مجاز از مواد قندی مصرف می‌کنند و همین امر باعث شده که این ماده به یک اعتیادآور خطرناک در عصر ما تبدیل شود.

بنابراین گزارش، «مایکل بلومبرگ»، شهردار نیویورک مدتی است که سعی دارد مصرف نوشابه‌های فوق‌العاده بزرگ را در این شهر ممنوع کند اما تلاش‌های او با شکست مواجه شده است.

جانسون در مورد احتمال موفقیت این طرح در آمستردام می‌گوید: اوایل قرن نوزدهم در انگلیس بر شکر مالیات بسته شد و خیلی هم بر کاهش میزان مصرف آن موثر بود اما به مرور زمان در طول قرن مالیات شکر کاهش داده شد و بالاخره روز 23 آوریل سال 1874 «ویلیام گلدستون»، نخست وزیر وقت، مالیات شکر را کاملا لغو کرد و بعد از آن مصرف شکر به شدت افزایش یافت یعنی پنج برابر شد که تا حدودی به خاطر لغو مالیات بود. بنابراین من تصور می‌کنم که ایده تعیین مالیات برای خرید و فروش شکر می‌تواند در کاهش مصرف آن موثر باشد.

جانسون افزود: آموزش نقش اساسی در این زمینه دارد. تصور می‌کنم نوشابه‌ها و امثال آن باید برچسب‌هایی داشته باشند که دائم به مشتریان خطرات مصرف زیاد این نوشیدنی‌ها از جمله تشدید خطر ابتلا به دیابت و چاقی مفرط را یادآور شود.

 
اکنون بسیاری از کارشناسان بهداشت عمومی امیدوار هستند که هلند در زمینه کنترل مصرف شکر پیشگام شده و الگویی برای سایر کشورها باشد.
منبع ایسنا

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: