ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۴۱۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶

گفت‌وگوی اردوغان و بایدن

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که وی و رئیس‌جمهوری ترکیه درباره انتقال و تغییر قدرت در سوریه بدون حضور بشار اسد، رئیس‌جمهوری این کشور در یک دیدار چهار ساعته در استانبول به گفت‌وگو پرداختند.
تدبیر24: جو بایدن، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه گفت: ما درباره سوریه به گفت‌وگو پرداختیم و همچنین درباره از میان برداشتن پایگاه امن داعش و شکست این گروه تروریستی و تقویت و پشتیبانی اپوزیسیون سوریه و تضمین این مساله که قدرت باید از دست اسد بیرون برود، صحبت کردیم.

بایدن ادامه داد: ما درباره اقدامات ترکیه و آمریکا برای آموزش و تجهیز نیروهای مخالف سوری و حمایت از آنها صحبت کردیم.

همچنین دو طرف هیچ اشاره‌ای به درخواست‌های اردوغان در ایجاد مناطق پرواز ممنوع بر فراز سوریه نکردند. اگرچه دولت آنکارا مکررا به دنبال انجام یک استراتژی جامع‌تر در حملات تحت رهبری آمریکا علیه داعش در عراق و شام است که از جمله آن می‌توان به خارج کردن قدرت و کنار گذاشتن اسد اشاره کرد.

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین گفت: واشنگتن به کمک ترکیه در مقابله با داعش نیاز دارد و دو طرف به دنبال این هستند که دست شبه‌نظامیان خارجی را از صحنه نبرد در عراق و سوریه کوتاه کنند و منابع کمک‌های مالی به این تروریست‌ها را از میان بردارند. ما نیازمند رهبری ترکیه و کمک این کشور برای مقابله با داعش داریم.

این مقام مسوول دولت واشنگتن همچنین ادامه داد: عمق و همکاری ترکیه و آمریکا در برقراری ثبات در منطقه ضرورت دارد و اگرچه ما با مشکلات زیادی در منطقه مواجه هستیم باید با آن مقابله کنیم.

منبع: خبرگزاری شینهوا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: