آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 25
کد خبر: ۴۱۰۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۸

کشته شدن دو انگلیسی داعشی

منابع خبری انگلیس روز یکشنبه از کشته شدن دو انگلیسی عضو گروه تروریستی داعش، در جریان درگیری ها در شهر کردنشین کوبانی در سوریه خبر دادند.
تدبیر24: به نظر می رسد که ' ابوعبدالله ال حبشی' 21 ساله و 'ابو دهاردا' 20 ساله که هر دو از لندن هستند، در شهر مرزی کوبانی کشته شده اند.

این روزنامه نوشت: 'ال حبشی' که اریتره ای تبار است و درسن 16 سالگی اسلام آورده، در زمینه شبکه های اجتماعی فعال بوده و پیش از این دو نوار ویدیویی تبلیغاتی به نفع داعش در شبکه اینترنت منتشر کرده است.

دیلی تلگراف افزود: این انگلیسی داعشی در آگوست گذشته دریک مصاحبه گفته بود که یکی از چند انگلیسی است که برای داعش هم در سوریه و هم در عراق می جنگند.

به نوشته این روزنامه، 'ابو دهاردا' نیز سومالیایی تبار است و در غرب لندن بزرگ شده و گفته می شود که در دسامبر سال 2013 میلادی از طریق خاک ترکیه وارد سوریه شده است.

دیلی تلگراف نوشت: یک سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس گفته از گزارش های منتشر شده درباره مرگ این دو شهروند انگلیسی در سوریه مطلع است.

به نوشته این روزنامه، این وزارتخانه در همین حال ضمن هشدار به اتباع انگلیس برای سفر به سوریه، گفته است که به دلیل نداشتن نماینده در این کشور بسختی می تواند اطلاعات منتشر شده در مورد مرگ یا زخمی شدن شهروندان انگلیسی را مورد تایید قرار دهد .

دیلی تلگراف افزود: مقامات انگلیس تخمین می زنند که حدود 500 انگلیسی که عمدتا آسیایی تبار (جنوب آسیا) هستند، به گروه های تندرو در سوریه و عراق پیوسته باشند.

این روزنامه نوشت: برآورد می شود که حدود 27 تن از این افراد در جریان درگیری ها در سوریه و عراق جانشان را از دست داده باشند .

براساس گزارش منابع انگلیسی از زمان شروع درگیری ها در کوبانی ، تعدادی از انگلیسی های داعشی در این درگیریهای کشته شده اند.

منبع: روزنامه دیلی تلگراف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: