ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱

استفاده از سیمان به جای آسفالت معابر

رئیس مرکز تحقیقات فناوری های کنترل آلودگی هوا و سیستم های انرژی دانشگاه تهران گفت: استفاده ازسیمان و بتن برای جاده ها علاوه بر کاهش آلودگی زیست محیطی، کاهش هزینه راهسازی را به دنبال دارد.
تدبیر24: دکتر علیرضا نورپور روز شنبه در حاشیه برگزاری سومین کنفرانس بین المللی صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست اظهار داشت: اکنون در کشورهای دنیا برای روکش کردن خیابان ها به جای آسفالت از سیمان و بتن استفاده می کنند؛ این امربا هزینه کمتر صورت می گیرد ودارای آلاینده های کمتر زیست محیطی است.

وی منشا تولید آسفالت را تفاله های نفتی و نوعی بخش بی ارزش منابع نفتی عنوان کرد و گفت: البته به دلیل بالا بودن ظرفیت تولید نفت در ایران بیشتر از آسفالت برای روکش کردن خیابان ها استفاده می شود.

رئیس مرکز تحقیقات فناوری های کنترل آلودگی هوا و سیستم های انرژی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: استفاده از سیمان وبتن برای روکش جاده ها باعث می شود تا بازیافت آن ها ساده تر و تعمیر آن ها بهتر صورت گیرد.

***80 کارخانه تولید سیمان حاصل 80 سال فعالیت صنعت سیمان در کشور

نورپور خاطرنشان کرد: در حال حاضر عمر صنعت سیمان به 80 سال می رسد که در این سال ها 80 کارخانه تولید سیمان با ظرفیت اسمی 80 میلیون تن در سال ایجاد شده است.

وی میزان صادرات سیمان کشور را سالانه 13 میلیون تن عنوان کرد وگفت: براساس آمار ایران نخستین صادرکننده سیمان جهان محسوب می شود.

***رکود صادرات سیمان در کشور

این استاد دانشگاه تهران گفت: در دو ماه گذشته با رکود 40 تا 50 درصدی صادرات سیمان در کشور مواجه بوده ایم؛ اما یکی از راه های جلوگیری از این روکود استفاده از سیمان در بافت های فرسوده و روکش جاده هاست.

***برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای صنعت سیمان

دبیر سومین کنفرانس صنعت ساختمان، انرژی ومحیط زیست از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای صنعت ساختمان با حضور 80 شرکت داخلی و خارجی خبر داد.

به گفته وی همچنین در جریان برگزاری این همایش قرار است پنل آزاد 'بازار سیمان' باحضور مدیران عامل کارخانجات تولید سیمان، مسوولان سازمان نظام مهندسی ساختمان و کمیسیون اقتصادی و صنایع مجلس شورای اسلامی برگزار شود.

سومین نمایشگاه صنعت سیمان، انرژی و محیط زیست تا فردا در سالن همایش های رازی برپاست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: