آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵

سادیسم اسرائیلی کتاب شد

کتاب 'سادیسم اسرائیلی' نوشته اسدالله افشار توسط مؤسسه سفیراردهال منتشر و روانه بازار شد.
تدبیر24: نویسنده در این کتاب تحلیل و واکاوی 50 روز نسل کشی و جنایات جنگی رژیم جعلی صهیونیسم درغزه را از نگاه جامعه خبری و مطبوعاتی ایران به رشته تحریر درآورده است.

مولف کتاب با بیان اینکه این اثر که با توجه به پیروزی جنبش مقاومت درغزه منتشر و درمعرض اندیشه و افکارعمومی قرارداده شده گفت: این کتاب حکایت گر تعهدبالا و عقلانیت نویسندگان و تحلیل گران جامعه مطبوعاتی کشور عزیزمان ایران است.

به گفته اسدالله افشار صاحبان فکر و قلم دراین50 روز با درایت و دلسوزی به موضوع غزه پرداخته و به مردم مبارز و مسلمان رنج دیده و درخاک و خون غلتیده غزه قوت دل داده و یادآورشده اند؛' شما تنها نبوده و نیستید و تمام مردم آزاده ی جهان درسر تا سرگیتی باشما هستند و روزی، روز مرگ استکبار جهانی و رژیم کودک کش و غاصب صهیونیستی را رقم خواهند زد و سرود رهایی را با پیروزی براین جرثومه های فتنه وفساد،درعرش وفرش طنین اندازخواهند کرد.

به گفته مولف، مباحث تحلیلی این اثر درحقیقت دارای چند بعداست ؛ بعد اول آن آشنایی با نوارغزه، غزه و کرانه باختری است.

بعد دوم به تاریخچه تجاوز رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین وغزه و شکست های این رژیم منحوس درمنطقه خاورمیانه پرداخته است و بعد سوم اختصاص به فاجعه اخیر، خبر پیروزی مردم مقاوم غزه وجنبش مقاومت وپذیرش آتش بس ازسوی رژیم اشغالگرغاصب دراین جنگ نابرابردارد.

افشار یادآور شد که مباحث تحلیل این اثر درقالب 52 گفتار کوتاه، متوسط و بلند مورد بحث وگفت وگو قرارگرفته است .

وی همچنین گفت: دراین کتاب علاوه بربیان مواضع شفاف مردم و مسئوولین بلند پایه نظام جمهوری اسلامی ایران به اعتراضات مدنی درسطح جهان ، تبیین ریشه ها وعوامل حوادث دردناک غزه ، تجزیه وتحلیل ابعادبین المللی جنگ 50 روزه، بررسی ابعادجنایات اسرائیل ازمنظرحقوق بین الملل،تأییدجنایات اسرائیل درغزه توسط شخصیت ها ی حقیقی وحقوقی جهان و.... نیزاشاراتی شده است.

مؤلف کتاب به ایرنا گفت: افتخار دارم این کتاب را که با نام 'سادیسم اسرائیلی' چاپ و منتشر شده؛ به یمن استقامت مردم غزه و پیروزی آنان به ایشان اهداء کنم .

افشار همچنین از نویسندگان وتحلیل گران عرصه قلم درمطبوعات کشورمان ؛ که درطول 50 روزبا اندیشه وتفکرخود رژیم صهیونیستی رابمباران تبلیغاتی- روانی نموده اند به طور ویژه تقدیرو تشکر کرده است.

کتاب 'سادیسم اسرائیلی' نوشته اسدالله افشار در 192 صفحه با قیمت 15 هزار تومان توسط مؤسسه انتشاراتی سفیر اردهال منتشر و روانه بازار کتاب شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: