ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

نرم‌کننده‌ لب مخصوص زمستان!

خشکی و ترک لب از شایع ترین مشکلات زمستانی است که با راهکاری ساده می توان آن را درمان کرد.
تدبیر24: آب و هوای سرد، مساوی است با لبی خشک و پوسته پوسته. چه بخواهید هدیه‌ زمستانی دوستانتان را خودتان در خانه بسازید، چه بخواهید یک نرم‌کننده‌ لب برای خودتان درست کنید، تا لب‌های زیبایتان خشک و زشت نشود، حتما باید این راهنما را بخوانید.
 
چیزهایی که نیاز دارید:

8 قطره روغن نعنا
۲ قاشق غذاخوری روغن مکمل (مثل روغن بادام؛ این روغن کمک می‌کند تا تند و تیزی روغن نعناع کاهش پیدا کند)
۱ قاشق غذاخوری قرص موم
قطره چکان شیشه ای
ظرف شیشه‌ای
ظرف نگهدارنده
 
روش ساخت:

دو قاشق غذاخوری روغن مکمل و یک قاشق غذاخوری قرص موم را در ظرف شیشه‌ایتان ریخته و درب آنرا ببندید. ظرف را درون کتری آب با حرارتی کمی بیشتر از ولرم قرار داده تا موم آب شود. سپس ظرف را از درون کتری در آورده و تکان دهید.
 
حالا روغن نعناع را توسط قطره چکان به درون ظرف شیشه‌ای اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که اگر زیاد روغن نعناع بریزید ممکن است لبتان بسوزد، پیشنهاد ما اینست که با هشت قطره شروع کنید و اگر نیاز بود بیشترش کنید.

سپس بلافاصله مخلوط بدست آمده را درون ظرف نگهدارنده‌ خود بریزید و دو ساعت به آن فرصت دهید تا اینکه سفت و قابل استفاده شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: