ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱

تاثیرات خطرناک استفاده از موبایل

دانشمندان این میزان فشار را در کل سال حساب کرده و به این نتیجه رسیدند که در سال، مهره‌های گردن تا ۱۴۰۰ ساعت زیر فشار هستند. این فشار باعث فرسوده شدن مهره‌های گردن و ستون فقرات می‌شود.
تدبیر24: امروزه همراه اصلی و بهترین وسیله سرگرم کننده برای جوانان، گوشی‌های هوشمند هستند و تحقیقی جدید نشان می‌دهد که استفاده از موبایل بر مهره‌های گردن و ستون فقرات افراد اثرات منفی دارد.

بنابر بر پژوهش جدید یک جراح آمریکایی از شهر نیویورک، استفاده از موبایل در کنار تاثیرات بد دیگری که به همراه دارد، بر روی مهره‌های گردن و ستون فقرات انسان تاثیرات وخیمی می‌گذارد.

دلیل هم ‌آن است که استفاده کنندگان سر خود را برای نگاه بر روی صفحه موبایل پایین می‌آورند.

همین امر باعث می‌شود که فشار بر روی مهره‌های گردن افزایش یابد. این تحقیق جدید در نشریه علمی Surgical Technology International به انتشار رسیده است.

نتایج این پژوهش

هر چه بیشتر سر فرد به هنگام استفاده از موبایل به طرف جلو متمایل باشد، فشار بیشتری به مهره‌های گردن وارد می‌شود.

در زمانی که سر به صورت قائم بر روی گردن قرار دارد، وزن گردن بین 4.5 تا 5.5 کیلو است اما اگر سر ۱۵ درصد به سمت جلو حرکت کند، وزنش حتی بیشتر از دو برابر می‌شود.

این افزایش ادامه دارد: با شیب ۳۰ درصدی وزن سر بر روی گردن به ۱۸ کیلوگرم و با شیب ۶۰ درصدی حتی به ۲۷ کیلوگرم می‌رسد. این ارقام نشان می‌دهند که این فشاری کم اهمیت نیست.

استفاده موبایل بین ۲ تا ۴ ساعت در روز

روزانه هر فرد بین ۲ تا ۴ ساعت از موبایل خود استفاده می‌کند؛ و آن هم با سری متمایل به سمت پایین .

به گزارش دویچه وله، دانشمندان این میزان فشار را در کل سال حساب کرده و به این نتیجه رسیدند که در سال، مهره‌های گردن تا ۱۴۰۰ ساعت زیر فشار هستند. این فشار باعث فرسوده شدن مهره‌های گردن و ستون فقرات می‌شود.

پژوهشگران به همین خاطر توصیه می‌کنند که افرادی که از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند، بیشتر سعی کنند سر خود را راست نگه دارند. پیش از این‌، تحقیقی درباره میزان فشاری که استفاده از موبایل بر گردن دارد منتشر نشده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: