آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 01
کد خبر: ۴۱۱۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۲

چند راهکار ساده برای پیشگیری از پرخوری

بسیاری از مردم به دلائل مختلف از جمله تنوع غذایی و کم تحرکی غذا خوردن زیاد را سرگرمی تلقی می‌کنند. در صورتی که با چند راهکار ساده می‌توان این عادت مضر را ترک کرد.

تدبیر24: لیلا داودی، کارشناس تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد راهکارهای کاهش پرخوری خاطرنشان کرد: امروزه به دلیل سبک زندگی شهری خانه‌های آپارتمانی و در نتیجه کم‌تحرکی افراد خوردن غذا و تنقلات را یک نوع سرگرمی محسوب می‌کنند غافل از اینکه تبعات زیادی مانند اضافه وزن، چاقی و افزایش سطح چربی و قند خون را برای آنها به دنبال دارد.

وی به آنهایی که نمی‌توانند جلوی خوردن خود را بگیرند، توصیه کرد تا در وعده‌های غذایی از بشقاب‌های کوچک و گود استفاده کنند تا با حجم کمی از غذا بشقاب پر به نظر برسد.

وی گفت: ‌از آنجایی که حس بینایی ما مانند سایر حواس در غذا خوردن و سیر شدن تأثیر دارد، می‌توان به جای قاشق‌های بزرگ از چنگال استفاده کرد چرا که هر مرتبه که چنگال از بشقاب به دهان می‌رود مقدار کمی غذا خورده می‌شود و فرد از نظر روانی فکر می‌کند که غذای زیادی خورده است و زودتر سیر می‌شود.

به گفته این کارشناس تغذیه، سبزیها و میوه‌‌ها مانند خیار و کاهو چه به صورت خام یا آب‌پز می‌تواند جایگزین خوبی برای غذاهای مضر مانند شیرینی و چربی‌هاست که حجم زیادی از معده را پر می‌کند.

وی ادامه داد: بهتر است تا غذایی که در هر وعده در منزل مصرف می‌شود بیش از تعداد افراد خانواده و مورد نیاز نباشد چرا که بسیاری از افراد در این حالت برای جلوگیری از اتلاف مانده غذا به پرخوری وسوسه می‌شوند.

این کارشناس تغذیه گفت:‌ در عین حال همه غذای تهیه شده را سر سفره نگذارید چرا که همین امر سبب زیاد خوردن می‌شود.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: