ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۱۴۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲

صدای شادی بدن را بشنوید!

محققان انگلیسی صندل و نرم افزار مخصوصی طراحی کرده‌اند که با تغییر اصوات در هنگام راه رفتن، به ایجاد حس شادی در افراد کمک می‌کند.
تدبیر24: به گفته محققان دانشگاه کالج لندن، صداها نه تنها بر ادراک ما از محیط تأثیر می‌گذارد، بلکه بر قابلیت‌های فیزیکی نیز اثرگذار هستند؛ با درک این اصوات، امکان تغییر احساسات در جهت مناسب (تغییر روحیه فرد و ایجاد حس شادی) فراهم می‌شود.

عملکرد این پدیده ناشی از نظریه تازه کشف‌شده درخصوص چگونگی عملکرد مغز موسوم به برنامه‌نویسی پیش‌گویانه (predictive coding) است.

محققان صندل هوشمندی متصل به یک هدفون طراحی کردند که با تغییر اصوات در هر گام، حس تناسب اندام را در فرد ایجاد می‌کند.

افرادی که از این صندل استفاده کردند، حس تناسب اندام و داشتن پاهای کشیده و بلند را گزارش کردند.

دکتر «جیمینز» سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید کرد: در تحقیقات خود دریافتیم، دادن سرنخ‌های حسی جدید به مغز باعث ایجاد تغییر در ادراک ما از محیط اطراف می‌شود؛ صدا یک حس مهم است که بر نحوه قضاوت ما درخصوص محیط پیرامون اثر می‌گذارد.

در گام بعدی، محققان نرم‌افزاری طراحی کردند که با تغییر اصوات، به افزایش سرعت دوندگان کمک کرده و حتی در بهبود بیماران افسرده نیز موثر دارد.

این نرم‌افزار از مزایای مشابه صندل برخوردار بوده و می‌تواند برای افزایش قابلیت‌های ورزشکاران و حتی در کلاس‌های ورزشی برای ایجاد حس تناسب اندام مورد استفاده قرار گیرد.

محققان امیدوارند که نرم‌افزار مشابهی برای کمک به افراد دچار مشکل روانی دیسمورفیایی بدن (تصور ذهنی از بدشکلی ظاهری بدن) طراحی کنند.
برچسب ها: تدبیر24 شادی بدن مغز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: