تدبیر24: روز دوشنبه به نقل از 'پیتر فولی' مسئول استرالیایی هماهنگی عملیات جستجوی پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی اطمینان داد که معمای این پرواز مرموز مالزی پس از گذشت حدود 9 ماه به زودی حل می شود.
وی گفت که به زودی آثاری از این هواپیما جایی در سواحل اندونزی که به احتمال زیاد در سوماترا است، به دست خواهد آمد.
پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی حدود 9 ماه پیش پس از پرواز از کوالالامپور در مسیر پکن ناپدید شد و تاکنون از سرنوشت این هواپیما و 239 سرنشین آن خبری بدست نیامده است.
شایعات زیادی در خصوص این پرواز پس از ناپدید شدن آن در 17 اسفند ماه سال گذشته شکل گرفت و بسیاری نظامیان آمریکا را سرنوشت آن شریک دانستند.
'پیتر فولی' گفت که تاکنون مردم منطقه ای در اندونزی اشیاء زیادی را به پلیس محلی تحویل داده اند که شرکت بویینگ آزمایش هایی بر روی آنها انجام داده، اما همچنان تعلق داشتن آنها به پرواز ام.اچ 370 در هاله ای از ابهام است.
بر اساس این گزارش بیش از 180 نفر به طور تمام وقت در بخش عملیات جستجوی این پرواز با تمرکز بر آب های جنوبی اقیانوس هند در حال فعالیت هستند که بیش از 40 نفر از آنها در نوبت های مختلف حضور دارند تا این عملیات متوقف نشود.
مسئول استرالیایی هماهنگی عملیات جستجوی پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی با ابراز اطمینان از یافتن این هواپیما خاطر نشان کرد که این مهم است هانیان بدانند چه اتفاقی برای این پرواز افتاده است.
این اظهارات در حالی بیان می شود که 'سر تیم کلارک' مدیر اجرایی خطوط هوایی امارات به تازگی از نقش ارتش مالزی در ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 خبر داده بود.
وی در گفت وگو با یک روزنامه نگار بخش هوایی اعلام کرده بود برخی اطلاعات توسط مقامات محرمانه نگهداشته شده است.
مدیر اجرایی خطوط هوایی امارات سوال کرده است چه فردی سیستم ارتباطات این پرواز را از کار انداخته و کدام فرد می دانسته چگونه این اقدام را انجام دهد.
'پیتر فولی' مسئول هماهنگی عملیات جستجوی ام.اچ 370 بر این باور است که پاسخگویی به سئوالات در مورد سرنوشت این پرواز نیازمند گذشت زمان است.
دولت مالزی تاکنون حدود 33 میلیون رینگیت (حدود 11 میلیون دلار) صرف عملیات جستجوی ام.اچ 370 و ام.اچ 17 که 132 روز پس از ام.اچ 370 بر فراز اوکراین و در مسیر آمستردام به کوالالامپور هدف موشک قرار گرفت، کرده است.
همه 298 سرنشین پرواز ام.اچ 17 نیز جان خود را از دست دادند.
دلایل سرنگونی این پرواز تاکنون مشخص نشده و یک تیم بین المللی در حال انجام تحقیقات بیشتر در مورد سرنگونی این هواپیما است.
این دو حادثه هوایی بازار مسافران هوایی مالزی به ویژه مسافرین چین و اروپا را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
منبع: پایگاه خبری مالیزیا اینسایدر