ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

590میلیارد برای احیای جنگلهای زاگرس

مشاور رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری از اختصاص 590 میلیارد ریال اعتبار برای احیای جنگل های زاگرس در سال جاری خبر داد.
تدبیر24: 'رضا احمدی' روز دوشنبه در سمنان گفت: بعد از بازدید رییس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی برای احیای مناطقی از جنگل های زاگرس که براثر خشکیدگی خسارت دیده اند، چهار پروژ در قالب 107 هزار هکتار تعریف شده است.

وی با بیان اینکه روند آسیب دیدگی گونه های این جنگل ها با اقدامات صورت گرفته، کند شده است،افزود: علت این آسیب را تنش های ناشی از سرما و خشکسالی دانست.

وی اظهار داشت: بیش از یک میلیون و 131 هزار هکتار از جنگل های زاگرس بر اثر این عوامل دچار خسارت شده است.

احمدی، وسعت جنگل های زاگرس را حدود شش میلیون هکتار و گسترده آن را در 12 استان بیان کرد و افزود: پدیده خشکیدگی در هفت استان کشور رخ داده و باید این امر پیگیری و با اتخاذ تمهیداتی مانع از گسترش آن به سایر مناطق شویم.

وی یادآور شد: در منطقه زاگرس اقدامات فوریتی، بهداشتی و پرورشی در خصوص درختان خشک شده و آلوده است در دست انجام است و برنامه بعدی احیای مناطق آسیب دیده است که به ازای هر درخت خشک شده پنج نهال کاشته می شود.

مشاور رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در خصوص برنامه مهار آفت ارس واش تصریح کرد: سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به دنبال تهیه نقشه الگوی پراکندگی این بیماری است تا عاملی که بیشترین تأثیر را در بیماری جنگل های ارس داشته اند، شناسایی شوند.

استان سمنان دارای بیش از 150 هزار هکتار جنگل ارس است که به گفته احمدی این جنگل ها بسیار کمتر از استان زنجان در معرض آفت ارس واش قرار داشته اند.

رییس مرکز جنگل های خارج از شمال تصریح کرد: بهره برداری های بیش از حد درختان ارس، خشکسالی های اخیر و مسائل اکولوژیکی سبب شده است تا این گونه با ارزش جنگلی کشور به ویژه در استانهای زنجان و سمنان در معرض تهدید جدی آفت ارس واش قرار گیرند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: