تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۱۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳

کشف پیچیده‌ترین بدافزار جاسوسی

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های امنیت کامپیو‌تری جهان می‌گوید ویروس سایبری پیچیده‌ای را کشف کرده که در نوع خود کم‌نظیر است. این کمپانی، شرکت‌های ارتباطی روسیه و عربستان را هدف این ویروس و آلوده به آن اعلام کرده است.
تدبیر24: کمپانی امنیت رایانه‌ای سیمنتک اعلام کرد، ویروس جدید با نام «Regin» (رجین) از ویروس استاکسنت که در سال 2010 توسط آمریکا و اسرائیل برای حمله به رایانه‌های برنامه اتمی ایران ساخته شد، قوی‌تر و بزرگتر است و توسط آژانس‌های اطلاعاتی غرب ایجاد شده است.

این کمپانی اعلام کرد: ویروس Regin توانسته سازمان‌های مختلفی را هدف قرار دهد و سرویس‌های تبادل ایمیل مایکروسافت و مکالمات تلفنی موبایل را در شبکه‌های گسترده بین‌المللی هک کند. این ویروس بیشتر علیه شرکت‌های ارایه‌دهنده اینترنت و کمپانی‌های ارتباطی در روسیه و عربستان به کار گرفته شده اما کشورهای مکزیک، ایرلند و ایران نیز در معرض آن بوده‌اند و هنوز مشخص نیست که چقدر بر سیستم‌های این کشورهای تاثیر گذاشته‌ است.

اورلا کاکس، مدیر سیمنتک گفت: ما احتمالا به دنبال یک آژانس غربی عامل تولید این ویروس هستیم. این ویروس نوع خاصی از نرم‌افزار هک پیشرفته است و شاید ماه‌ها یا سال‌ها برای ساختش وقت صرف شده است. برخی اوقات این ویروس هیچ ردی از خود پس از هک کردن سامانه‌های رایانه‌ای به جای نمی‌گذارد و گاهی هم پس از هک کاملا ناپدید می‌شود و اصلا ردی نمی‌گذارد که شما آن را بیابید.

رئیس کمپانی امنیت کامپیوتری کاسپراسکای نیز که به کشف ویروس استاکسنت توسط سیمنتک کمک کرد اعلام کرده ویروس جدید Regin به سیستم‌های صنعتی برای دستیابی به اطلاعات حمله کرده است.

این کمپانی هشدار داده که شبکه‌های کامپیوتری مسوول کنترل نیروگاه‌های انرژی و کارخانجات، هدف حمله این ویروس قرار می‌گیرند.

هم‌چنین سیمنتک نیز اعلام کرده حفره امنیتی ایجاد شده از سوی این بد افزار برای شش سال اهدافی را در سراسر جهان هدف قرار داده است.

این بدافزار پس از نفوذ به کامپیو‌تر می‌تواند از صفحات اسکرین شات بگیرد، رمزهای عبور را بدزدد و فایل‌های حذف شده را پیدا کند.

این بدافزار به کامپیوتر نهادهای دولتی، شرکت‌های تجاری و اشخاص حقیقی نفوذ کرده است.

سیان جان، یکی از متخصصان شرکت سیمنتک می‌گوید: "با توجه به سطح مهارت طراحان و زمانی که صرف توسعه و طراحی بدافزار شده، به نظر می‌آید یک نهاد دولتی در غرب این ویروس را طراحی کرده باشد."

منبع: روزنامه فایننشال تایمز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: