ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۴
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

بنا نداریم در کشور محدویتی ایجاد کنیم

در ده سال گذشته همواره بر شبکه اطلاعات بحث شده است اما هیچ عملی دراین ارتباط با آن رخ نداده است که این امکانات فراهم شود تا مردم از سراسرکشور بتوانند از آن استفاده کنند.
تدبیر24:وزیر ارتباطات با با بیان اینکه شبکه ملی ارتباطات یک خواست عمومی بوده است اظهار کرد: هم مقام معظم رهبری و هم مجلس شورای اسلامی همواره برا آن تاکید داشته‌اند.
سید محمود واعظی درباره بحث اینترنت ملی و این که آیا این موضوع محدویت اینترنت و با شعارهای انتخاباتی آقای روحانی درتناقض است، گفت: این اشتباه است که کسی فکر کند شبکه ملی اطلاعات محدودیت است، شبکه ملی اطلاعات یک مزیت برای مردم عزیرمان به وجود می آورد که بتوانند به سرعت از آنچه در داخل کشور از نظر محتوا تولید می‌شود٬ استفاده بکنند و در دسترشان قرار گیرد.
وی ادامه داد: به هیچ وجه بنا نداریم در کشور محدویتی به وجود بیاوریم این نه خواست نظام است نه با سیاست های آقای دکتر روحانی هم خوانی دارد چراکه ما به قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات اعتقاد داریم.
وزیر ارتباطات با بابیان اینکه شبکه ملی ارتباطات یک خواست عمومی بوده است اظهار کرد: هم مقام معظم رهبری و هم مجلس شورای اسلامی همواره برا آن تاکید داشته و در برنامه پنج ساله پنجم هم بوده است.
واعظی گفت: در ده سال گذشته همواره بر شبکه اطلاعات بحث شده است اما هیچ عملی دراین ارتباط با آن رخ نداده است که این امکانات فراهم شود تا مردم از سراسرکشور بتوانند از آن استفاده کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: