اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 06
کد خبر: ۴۱۲۰۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰

جایزه‌ای جهانی در دستان ایرانی

یک هنرمند ایرانی برنده‌ی یکی از جوایز اصلی سه سالانه‌ی کاشی «الیت تایل» شد.
تدبیر24: پنجمین سه سالانه‌ی کاشی «الیت تایل» در جمهوری دومینیکن با حضور هنرمندانی از 112 کشور جهان به کار خود پایان داد و «عباس اکبری» از ایران که به‌عنوان هنرمند مهمان به این سه‌ سالانه دعوت شده بود، جایزه‌ی «بهترین کاشی معمارانه» را از آن خود کرد.

هیئت داوران بین‌المللی این سه سالانه بعد از بازبینی و مطالعه‌ی آثار ارائه‌شده، این جایزه را به‌دلیل طراحی استادانه و هندسی همراه با لعاب درخشان که نشان‌دهنده‌ی تصور ما از یک قسمت از جهان هستی است، به کاشی عباس اکبری با عنوان «تولد یک ستاره» اهدا کرد. این کاشی بخشی از مجموعه‌ی «جام‌ جم» این هنرمند است که پیش‌تر در گالری هنری «آن» در تهران به‌نمایش درآمده بود.

در این سه سالانه که یکی از رویدادهای باسابقه‌ی جهان در بخش کاشی محسوب می‌شود، مجموعه‌ی آثار هنرمندان شرکت‌کننده در موزه‌ی هنر مدرن کشور دومینیکن به‌نمایش گذاشته شد.

این سومین جایزه‌ی بین‌المللی عباس اکبری در زمینه‌ی ساخت کاشی است و جایزه‌ی بزرگ پنجمین دوسالانه‌ی سرامیک آرژانتین و جایزه‌ی دوم مسابقه‌ی طلایی فرانسه از جوایز پیشین این هنرمند به‌شمار می‌رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: