ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵

تعرفه اینترنت موبایل ارزان میشود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تعرفه اینترنت موبایل ازابتدای دی ماه، ارزان و تک نرخی می شود.
تدبیر24: محمود واعظی با اشاره به تشکیل جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رادیویی، افزود: در گذشته نرخ GPRS ایرانسل هر کیلو بایت 5 ریال در ساعات اوج مصرف بود و برای همراه اول هر کیلو بایت 4 ریال اعمال می شد.

وی ادامه داد: در گذشته نرخ اینترنت موبایل نسل 3 و نسل دو متفاوت بود. اما با تصمیمی که در این کمیسیون گرفته شد؛ نرخ همه خدمات از نسل 2 و 3 و بالاتر به هر کیلو بایت نیم ریال خواهد رسید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه این تصمیم براساس نظرسنجی های مردمی و گزارش کارشناسان انجام شده ، افزود: با این تصمیم، شرایط جدیدی برای ارائه خدمات به مردم اعمال می شود.

واعظی با اشاره به اینکه تاکنون 60 درصد مشترکان دیتا از بسته های ارائه شده توسط اپراتورها استفاده می کنند، ادامه داد: قیمت برخی بسته ها یک دهم ریال است که استفاده از آنها برای مردم، بسیار مقرون به صرفه و هم اکنون نیز قابل استفاده است.

وی به فرصت یک ماهه به اپراتورها برای استفاده از نرخ جدید دیتای موبایل اشاره کرد و افزود: نوع تکنولوژی در قیمت تاثیر ندارد و نسل 3 و 4( LTE) با همان نرخ نیم ریال ارائه می شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اختلالات صوت و دیتا در ارائه خدمات اپراتورها به مردم، گفت: به روز کردن آنتن های تلفن همراه دلیل اصلی این اختلالات است.

واعظی با بیان اینکه دغدغه ما در وزارت ارتباطات افزایش کیفیت در ارائه سرویس ها به مردم است، افزود: در نشستی که با مدیرعامل، اعضای هیات مدیره همراه اول و شرکت مخابرات ایران داشته ایم شکایات ثبت شده مردم از طریق سامانه 195 و دغدغه های مردم عنوان شد.

وی اظهار داشت: خوشبختانه همکاران ما در اپراتورها به مشکلات مردم واقف هستند و همراه اول علت اختلالات را نصب دکل های نسل 3 و بازسازی دکل های قدیمی BTS نسل دو عنوان کرده که امیدواریم با تقسیم بندی عملیات توسعه ای، اختلالات به حداقل برسد.

وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات بر حمایت و همکاری شهرداری تهران در این زمینه تاکید کرد و افزود: ارائه خدمات ارتباطی بخشی از خدمت رسانی به مردم است که امیدواریم شهرداری نیزدر این زمینه با اپراتورها همکاری لازم را داشته باشد.

منبع: اطلاع رسانی وزارت ارتباطات
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: