ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴

دکتر فرهادی یک نخبه است

دکتر سیدحسن حسینی دبیر شورای نخبگان کشور از معرفی محمد فرهادی برای تصدی سمت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حمایت کرد.
تدبیر24: این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف فرهادی را "یکی از نخبگان و سرآمدن جامعه علمی کشور" دانست و گفت: " ایشان را با خیال راحت می توان نخبه نامید چرا که واجد این ویژگی هاست: اول، تسلط و اشراف علمی در حوزه تخصصی خود، دوم، اثر گذاری علمی هم در سطح عمومی و هم در سطح جامعه علمی پزشکی. سوم، مقبولیت در میان جامعه علمی و چهارم، تلاش در عرصه خدمات و مدیریت های اجرایی کشور. بنابراین ایشان را با خیال راحت می توان نخبه دانست. ایشان همچنین جایزه مرحوم علامه طباطبایی از بنیاد ملی نخبگان  را دریافت کرده اند که مهمترین جایزه علمی و پژوهشی کشور است."

دبیر شورای نخبگان کشور ادامه داد: بنده دکتر فرهادی را همچنین یک شخصیت فرهنگی می دانم به دلیل باور قلبی ایشان به ارزش های دینی و انقلاب اسلامی، متانت، آرامش و ادب و اعتقاد به عقلانیت جمعی و مشارکت گروهی در تصمیم و اجرا.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف درباره مهمترین اولویت های وزارت علوم در صورت رای اعتماد مجلس به محمد فرهادی هم گفت: در حال حاضر به نظر بنده نیازهای اصلی وزارت علوم عبارت است از آرامش و متانت، اعتدال و میانه روی و عقلانیت جمعی که شخصیت دکتر فرهادی و همچنین سوابق ایشان حکایت از برخورداری از این ویژگی ها را دارد. لذا وزارت علوم در شرایط فعلی به ایشان نیاز دارد تا ایشان به وزارت علوم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: