ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

صادرات چوب ممنوع شد

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور از ممنوعیت صادرات چوب خبر داد و گفت: در حال حاضر وضعیت در جنگل‌های بلوط عادی است و پیش‌روی پدیده خشکیدگی کاملا متوقف شده است.
تدبیر24: خداکرم جلالی - معاون وزیر جهاد کشاورزی - اظهار کرد: سالانه بیش از 3.5 میلیون مترمکعب چوب از محل زراعت و جنگل‌های شمال تامین می‌شود و مابقی نیاز 1.5 میلیون مترمکعبی چوب وارد می‌شود. براین اساس سازمان جنگل‌ها معتقد است که هیچ‌گونه صادرات چوب حتی به صورت محدود نیز نباید صورت بگیرد که البته در سال گذشته صادرات محدود چوب با تعرفه 70 درصد انجام می‌شد اما طی ماه گذشته این تعرفه برداشته و صادرات چوب آزاد شد.

وی ادامه داد: سازمان جنگل‌ها براساس شرایط کشور و نیازمندی به چوب با این مصوبه مخالفت کرد و پس از پیگیری‌هایی توانست طی هفته‌های گذشته ممنوعیت صادرات چوب را به گمرک ابلاغ کند.

پپش‌روی خشکیدگی در جنگل‌های بلوط متوقف شده است

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار کرد: جنگل‌های بلوط در حال حاضر در وضعیت عادی قرار دارند و دیگر طغیان آفت و بیماری را نداریم.

وی افزود: پیش‌روی پدیده خشکیدگی در جنگل‌های بلوط کاملا متوقف و احیاء سطح آسیب‌دیده آغاز شده است.

جلالی گفت: پراکندگی خشکیدگی جنگل‌های بلوط در سطح یک میلیون و 130 هکتار جنگل‌های بلوط وجود دارد که در مجموع سطح آسیب‌دیده حدود 170 هزار هکتار است.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اعلام کرد: برنامه احیای جنگل‌های خشکیده شروع شده و امیدواریم طی سه سال آینده بتوانیم همه سطح آسیب‌دیده را احیاء کنیم.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی براساس این طرح به ازای هر درخت خشک‌ شده پنج نهال مقاوم می‌کاریم و در همین راستا عملیات آبخیزداری، ساماندهی نظام بهره‌برداری از جنگل‌ها و اراضی جنگلی و زراعت چوب در بخشی از جنگل‌ها را انجام می‌دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: