ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵

امیدی تازه برای درمان دیستروفی

یک دانشمند دانشگاه هوستون با استفاده از سلول‌های بنیادی، روشی ابداع کرده که می‌تواند به کشف درمان‌های جدید برای آلزایمر، دیابت و سایر بیماری‌ها منجر شود.
تدبیر24: «روبرت شوارتز» رییس مرکز تنظیم ژن و درمان‌شناسی مولکولی از ابداع روشی خبر داده که به سلول‌های معمولی پوست انسان اجازه می‌دهد مجددا برنامه‌ریزی شده و به سلول‌های شبه جنینی قلب تبدیل شوند.

به گفته شوارتز و همکارانش، این سلول‌ها را می‌توان کشت داده و به سلول‌های کامل قلب تپنده تبدیل کرد و آسیب ناشی از حملات قلبی گذشته را جبران کرد. سلول‌های جدید جایگزین بافت آسیب‌دیده قلب می‌شوند.

این محققان اعلام کرده‌اند آزمایش‌های اولیه بالینی با استفاده از سلول‌های بازبرنامه‌ریزی شده بر روی قلب واقعی بیماران، در عرض یک یا دو سال آینده آغاز می‌شود.

این گروه تحقیقاتی اکنون در حال فعالیت بر روی تبدیل سلول‌های بنیادی تحریک شده به سلول‌های ماهیچه‌ای اسکلتی هستند تا بتوانند دیستروفی عضلانی را درمان کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: