آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۴۱۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷

پنیر فراموشی نمی‌آورد

دانشیار گروه تغذیه و کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اینکه گفته می‌شود مصرف پنیر بدون گردو، انسان را فراموشکار می‌کند از نظر علمی رد شده است.
تدبیر24: دکتر احسان صادقی در منطقه کرمانشاه، با توصیه به اینکه بهتر است پنیر همراه با انواع مغزها و بویژه گردو مصرف شود، اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود مصرف پنیر به تنهایی انسان را فراموشکار می‌کند از نظر علمی رد شده است.

وی تصریح کرد: توصیه مصرف پنیر به همراه گردو برای استفاده و جذب هر چه بیشتر ویتامین‌ها و عناصر معدنی موجود در پنیر است.

احسانی با بیان اینکه کلسیم مانع جذب فسفات نمی‌شود، اظهار کرد: این روند کاملا معکوس بوده و فسفات مانعی برای جذب کلسیم است، بطوریکه مصرف زیاد نوشابه به دلیل فسفات موجود در آن در دراز‌مدت می‌تواند منجر به پوکی استخوان شود.

صادقی با بیان اینکه بدن مشکلی برای تامین فسفات مورد نیاز خود ندارد، اظهار کرد: بیشترین مشکل بدن بر سر تامین کلسیم است که در همین راستا توصیه می‌شود افراد بطور جد مصرف لبنیات را در برنامه غذایی خود لحاظ کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر اینکه هیچ یک از فرآورده‌های لبنی از جمله پنیر، سرشیر، دوغ و ماست جایگزین شیر نمی‌شود، اظهار کرد: در شیر همه ویتامین‌های مورد نیاز بدن وجود دارد که با تخمیر شیر و تبدیل آن به فرآورده‌هایی از جمله ماست و پنیر، این ویتامین‌ها از بین می‌روند.

صادقی تصریح کرد: به همین علت توصیه می‌شود تا در کنار مصرف سایر فرآورده‌های لبنی شیر بصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: