ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷

پنیر فراموشی نمی‌آورد

دانشیار گروه تغذیه و کنترل کیفی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اینکه گفته می‌شود مصرف پنیر بدون گردو، انسان را فراموشکار می‌کند از نظر علمی رد شده است.
تدبیر24: دکتر احسان صادقی در منطقه کرمانشاه، با توصیه به اینکه بهتر است پنیر همراه با انواع مغزها و بویژه گردو مصرف شود، اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود مصرف پنیر به تنهایی انسان را فراموشکار می‌کند از نظر علمی رد شده است.

وی تصریح کرد: توصیه مصرف پنیر به همراه گردو برای استفاده و جذب هر چه بیشتر ویتامین‌ها و عناصر معدنی موجود در پنیر است.

احسانی با بیان اینکه کلسیم مانع جذب فسفات نمی‌شود، اظهار کرد: این روند کاملا معکوس بوده و فسفات مانعی برای جذب کلسیم است، بطوریکه مصرف زیاد نوشابه به دلیل فسفات موجود در آن در دراز‌مدت می‌تواند منجر به پوکی استخوان شود.

صادقی با بیان اینکه بدن مشکلی برای تامین فسفات مورد نیاز خود ندارد، اظهار کرد: بیشترین مشکل بدن بر سر تامین کلسیم است که در همین راستا توصیه می‌شود افراد بطور جد مصرف لبنیات را در برنامه غذایی خود لحاظ کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر اینکه هیچ یک از فرآورده‌های لبنی از جمله پنیر، سرشیر، دوغ و ماست جایگزین شیر نمی‌شود، اظهار کرد: در شیر همه ویتامین‌های مورد نیاز بدن وجود دارد که با تخمیر شیر و تبدیل آن به فرآورده‌هایی از جمله ماست و پنیر، این ویتامین‌ها از بین می‌روند.

صادقی تصریح کرد: به همین علت توصیه می‌شود تا در کنار مصرف سایر فرآورده‌های لبنی شیر بصورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: