ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵

45میلیون دلار درآمد داعش از گروگانگیری

یک کارشناس سازمان ملل اعلام کرد که داعش طی سال های گذشته بین 35 تا 45 میلیون دلار فدیه یا سربها دریافت کرده است.
تدبیر24: 'یوتسنا لالجی' کارشناس سازمان ملل که نظارت تحریم های جهانی علیه القاعده را بر عهده دارد، روز گذشته (دوشنبه) در جلسه کمیته مبارزه با تروریسم شورای امنیت سازمان ملل گفت که برآورد می شود گروه های تروریستی بین سال های 2004 و 2012، در حدود 120 میلیون دلار فدیه دریافت کرده اند.

وی اضافه کرد که داعش طی سال های گذشته بین 35 تا 45 میلیون دلار باج دریافت کرده است.

به گفته این کارشناس سازمان ملل، القاعده و گروه های تروریستی وابسته آدم ربایی و گروگان گیری را به مهم ترین منبع درآمد خود تبدیل کرده اند.

لالجی گفت القاعده در شبه جزیره عربستان که مقرش در یمن است بین سال های 2011 و 2013، 20 میلیون دلار باج دریافت کرده و شاخه همین گروه در مغرب نیز که در شمال آفریقا فعال است طی 4 سال گذشته بالغ بر 75 میلیون دلار فدیه گرفته است.

بنا بر اظهارات وی، گروه های تروریستی بوکوحرام در نیجریه و الشباب در سومالی نیز میلیون ها دلار طی چند سال گذشته به عنوان سربها دریافت کرده اند.

گزارش وی همچنین می افزاید که گروه تروریستی 'ابوسیاف' که در فیلیپین فعالیت می کند طی سال های اخیر در حدود یک و نیم میلیون دلار فدیه گرفته است.

به گفته لالجی، گروه های تروریستی یا خود نسبت به گروگان گیری اقدام می کنند و یا مانند گروه القاعده در شبه جزیره عربستان در ازای تحویل گرفتن افراد ربوده شده، بهایی را به اعضای قبایل محلی می پردازند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: