آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۴۱۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

تاثیر چای سبز در قطع سریع خونریزی

نتایج یک تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نشان می دهد که عصاره چای سبز در قطع سریع خونریزی حفره ایجاد شده بعد از کشیدن دندان و کاهش خونابه (oozing) آن، تاثیر قابل ملاحظه دارد.
تدبیر24: 'مهرداد فنایی' دانش آموخته دانشکده داروسازی این دانشگاه در رساله دکترای عمومی خود، اثر عصاره چای سبز بر جلوگیری از خونریزی لثه بعد از کشیدن دندان های آسیاب فک تحتانی را بررسی کرد.

مواد تانن دار مانند چای سبز از دیرباز جهت بند آوردن خونریزی قسمت های مختلف بدن در طب ایران باستان مورد توجه قرار گرفته است.

تانن ماده ای است که در عصارهٔ بسیاری از گیاهان از جمله چای وجود دارد.

تعداد زیادی از گیاهان تانن دار به عنوان قابض و خون­بند در ناراحتی های گوارشی و جلدی به کار می رود.

با توجه به اینکه کشیدن دندان با آسیب به بافت لثه منجر به خونریزی می شود در تحقیق مذکور درباره تاثیر چای سبز بر جلوگیری از خونریزی لثه بررسی شده است.

در این مطالعه بر روی دو گروه 31 نفره از بیماران داوطلب کشیدن دندان های آسیاب فک تحتانی آزمایش شد.

در گروه اول بعد از کشیدن دندان از گاز استریل آغشته به عصاره چای سبز و در گروه دوم گاز بدون عصاره مذکور استفاده و خونریزی فعال در فواصل پنج دقیقه ای تا قطع آن و نشت خونابه تا یک ساعت بعد بررسی شد.

نتایج آزمایش نشان داد میانگین زمان خونریزی در گروه چای سبز بطور معنا­داری کمتر از گروه شاهد است.

همچنین تعداد افرادی که یک ساعت پس از جراحی دارای نشت خونابه (oozing) در محل جراحی بودند در گروه چای سبز بطور معناداری کمتر از گروه شاهد ارزیابی شد.

در این گزارش تصریح شده است با انجام مطالعات تکمیلی شاید بتوان این موضوع را در بیشتر اقدامات بالینی به کار گرفت.

مهرداد فنایی از رساله دکترای عمومی خود که به راهنمایی دکتر رسول سلطانی، دکتر عباس حقیقت و دکتر غلامرضا اصغری انجام شده است با موفقیت دفاع کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: