آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۱۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
رویترز:

کره جنوبی500 میلیون دلار پرداخت

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد: کره جنوبی در چارچوب توافق موقت هسته ای که برخی تحریم ها علیه ایران را لغو کرد، 500 میلیون دلار بابت خرید نفت، به ایران پرداخت کرد.
تدبیر24: براساس توافق اخیر با گروه پنج به علاوه یک، تهران می تواند به حدود 700 میلیون دلار از وجوه حاصل از فروش نفت خود در ماه دسترسی داشته باشد.

یکی از این منابع که به طور مستقیم در جریان انتقال این وجوه است، گفت: ما باید نقش خود را ایفا کنیم زیرا جامعه جهانی با آزاد کردن برخی دارایی های ایران موافقت کرده است.

کره جنوبی، چین، هند و ژاپن بزرگ ترین خریداران نفت ایران هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: