ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۴

قهرمانی متوالی ایران در جام ملتها

تیم ملی فوتبال ایران چهار سال پس از کسب اولین قهرمانی خود در مسابقات جام ملت های آسیا در سال 1968، یکبار دیگر این عنوان را به دست آورد.
تدبیر24: کنفدراسیون فوتبال آسیا درادامه گزارش های خودازدوره های گذشته مسابقات جام ملت های آسیا،به این قهرمانی درکشوری پرداخته است که برای نخستین بار میزبانی رقابت ها را در جنوب شرق آسیا بر عهده داشت.

جام ملت های 1972 با حضور شش تیم در بانکوک تایلند برگزار شد.

تیم تایلند به صورت خودکار به عنوان میزبان صعود کرده بود، ایران مدافع عنوان قهرمانی بود و تیم کره جنوبی قهرمان نخستین دوره جام ملت های آسیا نیز که در دوره گذشته حضور نداشت، جواز شرکت در این مسابقات را کسب کرده بود.

سه تیم کویت، عراق وجمهوری خمرکه امروزه کامبوج نام داردهم برای نخستین بار شرکت کرده بودند.

ایران اولین مسابقه خود را در مقابل خمر با گل های حسین علی کلانی و صفر ایرانپاک 2 بر صفر با پیروزی تمام کرد، در حالیکه عراق نیز در ضربات پنالتی کره جنوبی را 4 بر 2 شکست داد.

مسابقات دور ابتدایی یک روز بعد با شکست 2 بر صفر تایلند مقابل کویت تمام شد.

ایران درادامه مسابقات با هت تریک کلانی 3بر صفر عراق را مغلوب کرد و سپس درآخرین مسابقه گروه اول برابر تایلند به برتری 3 بر 2 دست یافت. سه گل ایران در این مسابقه را علی جباری به ثمر رساند.

اما درگروه دوم کره برابر خمر به پیروزی 4 بر یک رسید اما در مسابقه بعدی خود شکست غیر منتظره ای را برابر کویت تجربه کرد و نتیجه را 2 بر یک واگذار نمود.

درمرحله بعد تیم ایران در مقابل خمر قرار گرفت که از گروه دوم صعود کرده بود و با ارایه یک نمایش شجاعانه با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید.

در دیگر بازی این مرحله رویای قهرمانی تایلند باشکست از کره جنوبی در ضربات پنالتی نقش بر آب شد.

در پایان تیم ایران با برتری 2 بر یک مقابل کره جنوبی در وقت های اضافه برای دومین بار متوالی عنوان قهرمانی را به دست آورد.

کلانی که در دقیقه 197 بازی با کره جنوبی گل برتری ایران را به ثمر رسانده بود، عنوان آقای گلی مسابقات را نیز از آن خود کرد.

تایلندمیزبان نیزدر اولین تجربه حضور خود در جام ملت های آسیا پس از شکست 5 بر 3 جمهوری خمر در ضربات پنالتی، عنوان سومی را به دست آورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: