ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۴۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳

گروگانگیری مسلحانه در مراغه

ساعت 20 دیشب در پاساژ گنبد مراغه فردی مسلح یک نفر به نام «احمد ـ ح» را با گلوله کشت و دو نفر را دیگر را گروگان گرفت.
تدبیر24: ساعت 20 دیشب در پاساژ گنبد مراغه فردی مسلح یک نفر به نام «احمد ـ ح» را با گلوله کشت و دو نفر را دیگر را گروگان گرفت.
 
گفته می‌شود فرد کشته شده پزشک رادیولوژیست است.
 
فرد گروگانگیر به دنبال کشته شدن این پزشک یک آقا و یک خانم را در این مکان به گروگان گرفته است.
 
براساس مشاهدات خبرنگار ما پلیس در حال حاضر تمام خیابان‌های منتهی به این مکان را بسته است و نیروهای پلیس و آتش‌نشانی در مکان حضور گسترده دارند و مردم نیز در این مکان تجمع کرده‌اند.
 
پاساژ گنبد مراغه دارای دو طبقه و مرکز فروش کامپیوتر و لباس است.
 
هنوز از انگیزه فرد گروگانگیر خبری در دست نیست.

تکمیلی:

گروگانگیری مسلحانه در مراغه با دخالت نیروهای ویژه پلیس و زخمی و دستگیر شدن گروگانگیر پایان یافت.

نیروهای اعزامی ویژه پلیس به محل گروگانگیری مسلحانه مراغه (در پاساژ گنبد مراغه) دقایقی پیش با فرد مسلح درگیر شدند.

نیروهای ویژه پلیس با شگرد و عملیات خاص توانستند با زخمی کردن فرد گروگانگیر مسلح به گروگانگیری مسلحانه در این محل پایان دهند.

در حال حاضر گروگانگیر به بیمارستان انتقال یافته و نیروهای ویژه پلیس و نیروهای امنیتی همچنان در داخل پاساژ قرار دارند و اجازه تردد به این محل را نمی‌‌دهند.

پلیس اظهارنظر درباره انگیزه، علت حادثه و تعداد گروگان‌ها را منوط به بررسی کامل حادثه کرده است.

گروگانگیر در این حادثه فردی را با ضرب گلوله کشت و بعد از پلیس لپ‌تاپ خواست که لپ‌تا‌پ نیز توسط ماموران در اختیار وی قرار گرفت و سپس نیروهای اعزامی ویژه پلیس وارد عمل شده و با زخمی کردن وی به گروگانگیری پایان دادند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: