آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۱۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۲

تصادف زنجیره ای در ورودی تهران

10 خودرو سواری به صورت زنجیری در مسیر تهران – پردیس با یکدیگر برخورد کردند.
تدبیر24: حسین درخشان سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر از برخورد زنجیری 10 خودرو در ورودی تهران خبر داد.

وی گفت: این خودروها در تونل شماره 1 مسیر تهران – پردیس با یکدیگر به شدت برخورد کردند.

درخشان ادامه داد: در این حادثه خطرناک، خوشبختانه فقط 3 نفر از سرنشینان این 10 خودرو دچار مشکل جزیی شده و مابقی سرنشینان صدمه‌ای ندیدند.

این حادثه ساعت 12:30 امروز در محور تهران پردیس تونل شماره 1 به سمت تهران رخ داد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: