ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۶۰۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸

بهره‌برداری از دو سکوی پارس‌جنوبی

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: با بهره برداری از همه ردیف های پالایشی فازهای 15 و 16 و دو سکوی دریایی این فاز روزانه 40 میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می شود.
تدبیر24: علی اکبر شعبان پور در گفت و گو با خبرنگاران با بیان آنکه سه واحد شیرین سازی فازهای 15 و 16پارس جنوبی در بخش خشکی آماده تولید شده است، اظهار داشت: ردیف های اول و دوم شیرین سازی با استفاده از فازهای 6، 7 و 8 پارس جنوبی به بهره برداری رسیده بود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه هفته گذشته از ردیف سوم پالایشگاه این فاز بهره برداری شده است، گفت: ردیف چهارم این پالایشگاه نیز تا دو هفته آینده آماده دریافت گاز می شود.

وی خاطرنشان کرد: سکوی فاز 16 پارس جنوبی به بهره برداری رسیده و سکوی فاز 15 نیز آماده فعالیت شده است.

شعبان پور ادامه داد: با احداث یک خط انشعاب از سکوی فاز 18 به پالایشگاه فاز 15 و 16 قرار است از گاز ترش فاز 18 نیز استفاده شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: