ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۶۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵

آغاز ثبت‌نام آزمون ارشد و دکتری آزاد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره تغییرات آزمون کارشناسی ارشد و دکتری 94 از حذف 220 رشته کارشناسی ارشد و 20 رشته مقطع دکتری خبرداد.
تدبیر24: مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد با بیان اینکه امسال متقاضیان کنکور کارشناسی ارشد در 5000 رشته محل ومتقاضیان دکتری در 1400 رشته محل پذیرش می‌شوند، افزود: ظرفیت پذیرش دانشگاه ازاد امسال در مقطع کارشناسی ارشد 200 هزار نفر و در مقطع دکتری حداکثر 12 هزار نفر است.

وی با اشاره به حذف 220 رشته کارشناسی ارشد و 20 رشته دکتری در کنکور امسال، اظهار کرد: طبق تعهدی که به وزارت علوم درخصوص حذف رشته‌های همسان داده بودیم، براثر تجمیع واحدهای علوم تحقیقات با واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد، رشته‌های همسان حذف شدند. برای مثال اگر واحد علوم تحقیقات کرمانشاه رشته حقوق 20 نفر پذیرش می‌کرد و همزمان در رشته حقوق دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه هم 20 نفر پذیرش می‌کردیم، در حال حاضر بعد از تجمیع واحد علوم تحقیقات با واحد دانشگاهی این استان تعداد کل پذیرفته شدگان در رشته حقوق به 20 نفر کاهش پیدا می‌کند.

علوی فاضل با اشاره به اینکه حدود 700 تا 1000 رشته محل در مرحله تصویب قرار دارند، اظهار کرد: اگر این رشته‌ها تا آخر هفته به تصویب برسند، امکان اضافه کردن آنها به رشته محل های انتخابی سال94 وجود دارد.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد درخصوص نحوه ثبت‌نام کنکور کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد گفت: آزمون دکتری تخصصی سال جاری به هر داوطلب امکان انتخاب یک رشته امتحانی در 20 واحد دانشگاهی و در مقطع ارشد نیز پس از انتخاب مجموعه امتحانی، مجاز به انتخاب حداکثر 20 رشته/ محل متناسب با آن مجموعه می باشند.

علوی فاضل در پایان خاطرنشان کرد: ثبت نام از داوطلبان آزمون‌های دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به ترتیب از امروز یکشنبه 9 آذرو فردا دوشنبه 10 آذرماه آغاز شده و تا پایان آذر ماه ادامه خواهد داشت و داوطلبان برای ثبت نام در آزمون‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند ازطریق سایت معاونت سنجش به نشانی azmoon.org اقدام به ثبت نام کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: