ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۷۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۶

درد ساق پا را جدی بگیرید

در واقع به دلیل انسداد رگ‌های داخلی یا عمقی و ایجاد لخته خون، تکه‌ای از این لخته جدا شده و در مسیر جریان خون وارد ریه‌ها شود و در نتیجه خطر آمبولی ریه را به دنبال داشته باشد.
تدبیر24: درد ناحیه ساق پا می‌تواند ناشی از نشانه‌ای مهم از ایجاد لخته خون در رگ‌های عمقی پا باشد که بی توجهی به درمان ‌آن می‌تواند موجب آمبولی ریه شود.

سعید ترابیان زاده متخصص مغز و اعصاب گفت:‌ درد ممکن است در هر قسمتی از بدن به وجود آید و بی توجه به برخی از دردهای به وجود آمده می‌تواند برای انسان خطرناک و تهدید کننده باشد.

وی با اشاره به این که درد ساق پا از جمله دردهای کمتر شناخته شده است، افزود:‌ این درد به طور عمده به دلیل انسداد رگ‌های داخلی یا عمقی و در نتیجه ایجاد لخته خون بروز می کند.

ترابیان زاده تاکید کرد: درد در ناحیه ساق پا می‌تواند نشانه‌ای مهم از ایجاد لخته خون در رگ‌های عمقی پا باشد که بی توجهی به درمان می‌تواند موجب آمبولی ریه شود.

وی یادآور شد:‌ در واقع به دلیل انسداد رگ‌های داخلی یا عمقی و ایجاد لخته خون، تکه‌ای از این لخته جدا شده و در مسیر جریان خون وارد ریه‌ها شود و در نتیجه خطر آمبولی ریه را به دنبال داشته باشد.

ترابیان زاده گفت:‌ ورزش نکردن و نداشتن تحرک بدنی، نشستن طولانی مدت در یک مکان، چاقی و اضافه وزن، ابتلا به سرطان، حاملگی و پیری از جمله عواملی است که خطر انسداد رگ‌های عمیقی، ایجاد لخته خون در ناحیه پا، درد در ساق پا و در نتیجه آمبولی ریه را افزایش می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: