ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۷۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶

فعالیت‌ مجمع روحانیون برای انتخابات مجلس

اصولگراها در این سال‌ها آنقدر امکانات حکومتی و تبلیغاتی در اختیار داشته و دارند که به اختلاف افتادند و منشا این اختلافات نیز بیشتر قدرت‌خواهی است.
تدبیر24: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اصولگراها در این سال‌ها آنقدر امکانات حکومتی و تبلیغاتی در اختیار داشته و دارند که به اختلاف افتادند و منشا این اختلافات نیز بیشتر قدرت‌خواهی است.
محمدعلی ابطحی  با اشاره به تشکیل جلسات مجمع روحانیون مبارز عنوان کرد: بنده همچنان در این جلسات شرکت می‌کنم اما فعالیت‌های مجمع روحانیون برای انتخابات مجلس شورای اسلامی هنوز شروع نشده است.
وی با بیان اینکه آینده انتخابات را بیشتر از احزاب، شورای نگهبان مشخص می‌کند، با اشاره به تشکیل جلسات همگرایی در جریان اصولگرا گفت: اصولگراها در این سال‌ها آنقدر امکانات حکومتی و تبلیغاتی در اختیار داشته و دارند که به اختلاف افتادند و منشا این اختلافات نیز بیشتر قدرت‌خواهی است.
رئیس دفتر رئیس‌جمهور دولت اصلاحات همچنین تصریح کرد: دورنمای مجلس آینده کاملا به رفتار شورای نگهبان بستگی دارد.
ابطحی همچنین به تشکیلات ندا در جریان اصلاحات اشاره کرد و گفت: نیروهای بدنه تشکیلات ندا بسیار خوب و مخلص هستند و می‌خواهند برای آینده ایران کار کنند اما امروز مشکلات ما تشکیلات نیست. اگر قرار باشد آنها بتوانند خطوط قرمز را حفظ کنند دیگر به وجود فردی به عنوان لیدر نیاز ندارند چراکه با تشکیلات قبل نیز می‌توان این رویه را انجام داد. اگر قرار باشد این خطوط قرمز را رد کنند همان نوع برخوردی که تاکنون با آنها صورت می‌گرفت٬ امروز هم انجام خواهد شد در این‌صورت طبیعی است که روز به روز هم خطوط قرمز برای آنها بیشتر خواهد شد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در مورد اجماع میان شخصیت‌هایی مثل آیت الله هاشمی، ناطق نوری سید محمد خاتمی در انتخابات مجلس آینده گفت: امیدوارم جریان اصلاحات از تجربه شیرین انتخابات ریاست جمهوری سال 92 استفاده کند. اما دغدغه امروز اصلاح‌طلبان نوع تصمیمات شورای نگهبان است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۰
3
2
نه از اصولگراها خوشم میاد نه از اصلاح طلب ها هر دو سرو ته یک کرباسند.
نظر شما: