ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۱۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷

خطراستفاده آلومینیوم در افشانه‌ها

کارشناسان حوزه سلامت در آلمان به تازگی با بررسی خطر احتمالی در فلز سبک آلومینیوم به این نتیجه رسیده اند که میزان استفاده از آن برای مقابله با تعریق بدن باید کاهش یابد.فلز آلومینیوم حتی در لوازم آرایش و خمیر دندان نیز موجود است.
تدبیر24: بسیاری از محصولاتی که روزمره مورد استفاده قرار می گیرند حاوی فلز آلومینیوم هستند. اکنون کارشناسان اداره فدرال آلمان برای شناسایی خطرات احتمالی گمان می برند که این ماده می تواند انسان را بیمار کند.

پژوهشگران گمان می برند که حداکثر میزان آلومینیوم مجاز در بدن انسان از طریق مواد غذایی تامین می شود. این اداره در حال تشکیل یک گروه علمی است که رابطه این فلز را با بیماری هایی چون سرطان خون و آلزایمر بررسی کند. قرار است که محققان استرالیایی و انگلیسی کارهای علمی خود را در این زمینه در برلین معرفی کنند.

اما از نظر علمی هنوز رابطه ای بین این بیماری ها و جذب آلومینیوم اثبات نشده است. بنا بر داده های اداره فدرال آلمان برای شناسائی خطرات احتمالی، تنها این مساله اثبات شده که میزان بالای ذخیره آلومینیوم در بدن انسان منجر به اختلالات عصبی و در حیوانات می تواند زاد و ولد را به خطر بیندازد.

***به ازای هر کلیوگرم وزن انسان یک میلی گرم آلومینیوم

کارشناسان توصیه می کنند که هر انسان به ازای هر کلیوگرم وزن می تواند یک میلی گرم آلومینیوم مصرف کند. به گفته آنان، تنها یک بار استفاده از دئودورانت، برابر میزان مجاز این فلز در بدن است . اما پژوهشگران تصریح می کنند که هنوز تحقیقات کامل در مورد اینکه پوست انسان چه مقدار از این فلز را جذب می کند، انجام نداده اند. همچنین هنوز تحقیقاتی در مورد تاثیر درازمدت این ماده در بدن انسان انجام نشده است.

***آلومینیوم می تواند در شش ها و اسکلت نهفته بماند

فلز آلومینیوم حتی در آب آشامیدنی، سبزیجات، ادویه جات و همچنین در فویل های بسته بندی موجود است. در میان انسان های سالم، این فلز از طریق ادرار دفع می شود. اما آلومینیوم می تواند به مرور زمان در شش ها و حتی در اسکلت انسان ذخیره شود و موجب اختلالاتی در بدن گردد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: