ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۸۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹

جلسه علما دین در افغانستان

بیش از ۲۰۰ تن از علمای دین، از جمله نمایندگان چندین سازمان اسلامی در جهان در کابل گردهم آمده‌اند و بر ضرورت ختم جنگ در افغانستان تاکید کرده‌اند.
تدبیر24: علمای دینی برخی از کشورها با تشکیل جلسه ای در افغانستان خواهان تلاش هر چه بیشتر برای پایان دادن به جنگ در این کشور شدند.

 

به گزارش بی بی سی فارسی انگلیس، شورای عالی صلح افغانستان و میزبان این گردهمایی، از کشورهای اسلامی خواسته تا زمینه مذاکرات مستقیم با گروه های مخالف دولت افغانستان را فراهم کنند.

 

در این گردهمایی  روحانیونی از مصر، عربستان سعودی، ترکیه، ایران، پاکستان، اندونزی، سودان، تاجیکستان، قزاقستان و آمریکا حضور داشتند.

 

در ادامه این گزارش و به نقل از صلاح‌الدین ربانی، رئیس این شورا آمده است: «توجیه جنگ کنونی در افغانستان به یک مشکل پیچیده تبدیل شده و پایان آن مستلزم همکاری جهان اسلام است

 

او گفت: "ما بیشتر از همه ضرورت به حمایت جدی کشورهای اسلامی و به خصوص علمای امت اسلامی داریم. حالا با همکاری شما علمای معزز، می‌خواهیم در رابطه به مساله مذاکرات و زمینه‌سازی برای مذاکرات مستقیم در هرجاییکه از نظر علمای محترم بهتر و ممکن پنداشته می‌شود، بحث و مشوره کنیم."

 

این فراخوان با واکنش مثبت حاضران همراه بود. سازمان‌ همکاری‌های اسلامی از جمله شرکت کنندگان این نشست، آمادگی‌اش را برای همکاری در روند مذاکرات صلح افغانستان اعلام کرد.

 

در پایان این گزارش بی بی سی فارسی انگلیس به نفوذ روحانیون در افغانستان اشاره کرده و آورد:«روحانیون از نفوذ قابل توجه در میان مردم افغانستان برخوردار اند. شورای عالی صلح افغانستان می‌گوید به دلیل نفوذ معنوی روحانیون بر مردم، این شورا تصمیم گرفت از علما بخواهد با استفاده از نفوذ مذهبی خود راهی برای توقف جنگ در افغانستان بیابند

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: