ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷

نبرد 500اردنی کنار تروریستهای داعش

500 تن از عناصر جریان سلفی های تندرو اردن برای نبرد در عراق و سوریه به گروهک تروریستی داعش پیوسته و در کنار تروریستهای این گروهک مشغول نبرد هستند.
تدبیر24: کارشناسان و منابع جریان تندرو سلفی های اردن تاکید دارند که گروهک تروریستی جبهه النصره در نبرد خود علیه دولت سوریه بیشترین تعداد از این جریان را به خود اختصاص داده است .

عناصر جریان تندرو اردن طی چند سال گذشته برای نبرد در سوریه و عراق به گروهک جبهه النصره پیوستند اما اخیرا عناصر یاد شده به گروهک تروریستی داعش می پیوندند به ویژه پس از آنکه داعش توانست نفوذ خود را در عراق و سوریه گسترش دهد.

تحلیل گران و ناظران سیاسی افزایش روند پیوستن سلفی های تندرو عرب و خارجی به داعش را نشات گرفته از مسائل اعتقادی می دانند زیرا داعش مدعی دفاع از اهل تسنن در برابر نظامهای حاکم در عراق و سوریه است.

البته تحلیل گران و ناظران سیاسی عامل مادی و مالی به ویژه پس از اعلام شکل گیری به اصطلاح دولت خلافت در عراق و شام از سوی ابوبکر بغدادی را در این امر بی تاثیر نمی دانند.

یکی از رهبران جریان سلفی اردن در گفتگو با الغد توضیح داد : البغدادی صرف نظر از پرداخت حقوق ماهیانه به جنگجویان داعش دستور داد تا به مناسبت عید قربان به هر یک از فرماندهان نظامی و مسوول مسائل شرعی داعش 60 هزار دلار به عنوان عیدی پرداخت کنند.

وی افزود : داعش پس از گسترش نفوذ نظامی خود در برخی از شهرهای عراق و سوریه اموال و نفت به غنیمت گرفت و به همین دلیل در مقایسه با سایر گروهکهای تروریستی از امکانات مالی ویژه ای برخوردار شدند. داعش با قدرت مالی خود توانست نفوذ خویش را بر منطقه تحمیل کند.

بر اساس این گزارش، از زمان شروع بحران سوریه در ماه مارس 2011 تا کنون هزار تن از جنگجویان جریان سلفی های تندرو اردن در این کشور به تروریستها پیوسته اند.

منبع: پایگاه اینترنتی روزنامه اردنی الغد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: