ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۱

دادگاهی دیگر برای «مهدی هاشمی»

جلسه رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی در شعبه 28 دادگاه انقلاب برگزار شد.
تدبیر24: در ادامه رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی، بیست و یکمین جلسه رسیدگی به این پرونده حدود 9:30 در شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد.

این جلسه دادگاه حدود ساعت 12 پایان یافت.

سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی وکیل‌مدافع مهدی هاشمی پس از ترک دادگاه با حضور در جمع خبرنگاران گفت: همانند جلسات قبل نمی‌توانم درباره‌ جزییات جلسه دادگاه اطلاع رسانی کنم، اما ارائه دفاعیات همچنان از سوی مهدی هاشمی و وکلای وی ادامه دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا تاخیر پیش آمده در برگزاری جلسات دادگاه به دلیل کسالتی بود که برای مهدی هاشمی پیش آمده بود؟ گفت: کسالت موکلم رفع شده است، اما تاخیر پیش آمده به تصمیم رئیس دادگاه بود.

علیزاده‌طباطبایی در رابطه با جلسه بعدی دادگاه نیز گفت: مشخص نیست جلسه بعدی دادگاه چه زمانی برگزار می‌شود، اما تا پایان هفته دادگاهی نخواهیم داشت.

جلسه قبلی دادگاه، شنبه 8 آذر ماه بدون حضور خبرنگاران برگزار شده بود.

بر اساس این گزارش، جلسات قبلی دادگاه، به قرائت کیفرخواست و ارائه دفاعیات متهم و وکلایش پرداخته شده است. همچنین چندی پیش 110 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نامه‌ای را مبنی بر علنی برگزار شدن دادگاه مهدی هاشمی به رئیس دادگاه تقدیم کردند. وکلای مهدی هاشمی در واکنش به این نامه اعلام کردند که ما از ابتدا خواستار برگزاری علنی دادگاه بوده‌ایم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: