ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۱۸۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۳

طلبه های چینی در راه ایران

معاون انجمن اسلامی چین گفت: برای ترویج فرهنگ دینی و قرآنی لازم است تا تعدادی طلبه چینی به ایران اعزام شده و به فراگیری فنون و معارف تخصصی اسلام بپردازند.
تدبیر24: «بدرالدین گو چن جن» در دیدار با رایزن فرهنگی ایران در پکن اظهار داشت: برای ترویج فرهنگ دینی و قرآنی لازم است تا تعدادی از طلبه های چینی به ایران اعزام شوند و به فراگیری فنون و معارف تخصصی اسلام بپردازند.

بر اساس گزارش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزن فرهنگی ایران در پکن نیز در این دیدار به رویکرد جامعة المصطفی العالمیه(ص) برای پرورش دانش پژوه، دانشجو و طلبه اشاره کرد و گفت: جامعة المصطفی جزو مراکز دانشگاهی بزرگ ایران محسوب می شود که ویژه طلبه های غیر ایرانی از سراسر جهان به فعالیت می پردازد.

«محمد رسول الماسیه» افزود: همکاری های لازم رایزنی فرهنگی ایران در چین برای برنامه های مختلف از جمله قرآنی و آموزشی صورت خواهد گرفت.

وی خاطر نشان کرد: تحقیق درباره سبک آموزش زبان فارسی در مدارس دینی قدیم مسلمانان و متون درسی آنها می تواند محور همکاری دو کشور قرار گیرد.

** فرهنگ اسلامی چین بخشی از تاریخ تمدن اسلامی است

رایزن فرهنگی ایران در پکن همچنین با بیان اینکه انجمن اسلامی چین از ابتدای تاسیس نهاد سازنده ای بوده است، گفت: این مرکز خدمات ارزشمندی را ارائه کرده و هم اکنون از جایگاه مطلوبی به عنوان نماینده مسلمانان و دولت چین برخوردار است.

الماسیه، علل موفقیت انجمن اسلامی را وجود شخصیت های فاضل و عالم چین دانست و گفت: مسلمانان چین سهم مهمی در توسعه و پیشرفت کشور داشته اند.

وی افزود: فرهنگ اسلامی چین بخشی از تاریخ تمدن اسلامی محسوب می شود و آموزه های اسلامی در شکل گیری سبک زندگی مردم مسلمان تجلی خاص داشته است.

وی به اعزام قاری قرآن برای شرکت در مسابقات بین المللی قرآن کریم در ایران اشاره کرد و گفت: تاکنون تعداد قابل توجهی از قاریان چینی به مسابقات قرآن اعزام شده اند که منجر به بسط و گسترش فرهنگ قرآنی در میان مردم این کشور شده است.

رایزن فرهنگی ایران درباره ترویج زبان فارسی در چین گفت: جامعه مسلمان چین رابطه مطلوبی در حیطه فرهنگ، دین و حتی آموزش با جمهوری اسلامی ایران برقرار کرده به گونه ای که در حال حاضر سبک آموزش سنتی و متون درسی مدارس دینی چین، زبان فارسی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: