تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 28
کد خبر: ۴۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۸

گوجه های قرمز کاذب با هورمون

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: استفاده از ترکیب هورمونی اتفون به منظور زود رس کردن محصول و کسب سود بیشتر که در میان برخی کشاورزان گوجه کار این استان رایج بود، ممنوع شد.
تدبیر24: 'خسرو عمرانی' روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: استفاده از هورمون اتفون ضمن پیش رس کردن غیرفیزیولوژیک محصول باعث پیری زود رس بوته ها و کاهش چشمگیر میزان تولید می شود.

وی گفت: با توجه به اعلام ممنوعیت مصرف هورمون اتفون در مزارع گوجه فرنگی ازسوی دفتر نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان حفظ نباتات کشور به دلیل مخاطرات سم شناسی برای مصرف کنندگان از کشاورزان این استان درخواست کرد از کاربرد این ترکیب بجد خودداری کنند.

وی افزود: تجویز، عرضه، فروش و کاربرد ترکیب اتفون به وسیله کلینیک های گیاهپزشکی و فروشگاههای سموم ممنوع است و از کشاورزان و بهره برداران تقاضا می شود که درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب به مراکز خدمات یا مدیریت های جهاد کشاورزی محل سکونت خود گزارش تا موضوع بررسی و با متخلفان برخورد قانونی شود.

عمرانی گفت: استان بوشهر رتبه اول تولید گوجه فرنگی خارج از فصل کشور را داراست و سالانه 600 هزار تن گوجه فرنگی از مزارع این استان برداشت می شود.

*تولید 8.5 میلیون شاخه گل زینتی در استان بوشهر

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در ادامه این مصاحبه افزود: امسال 51 هکتار از اراضی این استان زیر کشت گل های زینتی رفته که پیش بینی می شود 8.5 میلیون شاخه گل از این گلزارها تولید شود.

عمرانی گفت: پارسال هشت میلیون شاخه گل زینتی دراستان بوشهر برداشت شد که بیشترین تولید این محصول مربوط به شهرستان دشتستان با تولید پنج میلیون و 200 هزار شاخه و مابقی در شهرستان جم تولید شده است.

وی گفت: بیشترین گلهای کشت شده در استان بوشهر گلایل و مریم است که پس از برداشت به بازار گل محلات درتهران ارسال می شود.

عمرانی افزود: کشت گیاهان زینتی در استان بوشهر از اوایل آبان و برداشت آن از بهمن آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت سال بعد ادامه دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: