ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 12
کد خبر: ۴۱۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۹

تقویت شنوایی با مصرف ماهی

در مقایسه با زنانی که به ندرت ماهی مصرف می کردند آنهایی که دست کم دو بار در هفته ماهی مصرف می کردند 20 درصد کمتر احتمال داشت که به ناشنوایی مبتلا شوند.
تدبیر24: محققان می گویند: مصرف دو وعده ماهی چرب در هفته خطر کاهش شنوایی در سالخوردگی را تا یک پنجم کاهش می دهد.

یک مطالعه که به تازگی انجام شد نشان می دهد ماهی چرب مانند ساردین و سالمون غنی از اسیدهای چرب امگا 3 است که از ابتلا به بیماری قلبی، زوال عقل ، سرطان، افسردگی و آرتریت پیشگیری می کند.

این مطالعه که بر روی زنان انجام شده نشان داده است که مصرف ماهی چرب می تواند خطر ابتلا به ناشنوایی را کاهش دهد.

در این بررسی محققان آمریکایی 65 هزار و 215 پرستار را در فاصله زمانی میان سال های 1991 و 2009 مورد پیگیری قرار دادند. در این فاصله زمانی محققان متوجه شدند 11 هزار 606 نفر به کاهش شنوایی مبتلا شده اند.

در مقایسه با زنانی که به ندرت ماهی مصرف می کردند آنهایی که دست کم دو بار در هفته ماهی مصرف می کردند 20 درصد کمتر احتمال داشت که به ناشنوایی مبتلا شوند.

این مطالعه در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شد. دکتر «شارون کورهان» از بیمارستان زنان بریگهام در بوستون گفت: کاهش شنوایی اغلب یک وضعیت مزمن ناتوان کننده بهداشتی است.

پزشکان می گویند: مصرف ماهی که مملو از ویتامین ها و مواد معدنی است در یک پایه منظم می تواند به پیشگیری از یک سری بیماری های جدی و محافظت از سلامتی در سال های بعدی زندگی کمک کند.

پیش از این نیز یک مطالعه در سال 2008 نشان داد که مصرف ماهی چرب دو یا دفعات بیشتری در هفته می تواند خطر کاهش شنوایی مرتبط با سن را که یک عامل عمده نابینایی در افراد مسن است کاهش دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: