آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۱۹۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۴

خواص فوق العاده خرمالو

وی ادامه داد: خرمالو پتاسیم زیادی دارد که فشار خون را کنترل می‌کند و از همین رو توصیه می‌شود افرادی که فشار خون بالا دارند، خرمالو بخورند.
تدبیر24: یک کارشناس تغذیه به افرادی که شیمی درمانی می‌کنند توصیه کرد، خرمالو مصرف کنند.

مریم شیرمستی، خرمالو را یکی از بهترین میوه‌های فصل پاییز دانست و گفت: این میوه خواص ضد سرطانی قابل توجهی دارد، همچنین روند درمان افرادی که شیمی درمانی می‌کنند را بهبود می‌بخشد.

وی ادامه داد: این خاصیت ناشی از رنگدانه‌های نارنجی موجود در خرمالو است.

این کارشناس تغذیه به نقش خرمالو در پیشگیری از یبوست اشاره و تصریح کرد: خرمالو فیبر بالایی دارد که هم عبور مواد غذایی از روده را تسهیل می‌کند و هم در کاهش کلسترول مفید است.

شیرمستی از محتوای بالای ویتامین C موجود در خرمالو نیز یاد کرد و افزود: مصرف خرمالو برای پیشگیری از بیماری‌ای ویروسی و باکتریایی مفید است، جای زخم و جوش را خوب می‌کند و به استحکام لثه کمک می‌کند.

وی ادامه داد: خرمالو پتاسیم زیادی دارد که فشار خون را کنترل می‌کند و از همین رو توصیه می‌شود افرادی که فشار خون بالا دارند، خرمالو بخورند.

به گفته این کارشناس تغذیه، خرمالو منبع غنی بتاکاروتن است که به تقویت بینایی و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

شیرمستی با اشاره به قند فراوان موجود در خرمالو، به افرادی که دیابت دارند توصیه کرد مصرف خرمالو را به یک برش کوچک محدود کنند.

وی در خصوص مزه گس خرمالو نیز گفت: این مزه گس ناشی از ترکیباتی درون خرمالوی نرسیده است که با رسیدن خرمالو به قند تبدیل می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: