ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۴۱۹۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۹
آرزو بر جوانان عیب نیست؛

درخواست احمدی نژاد برای ملاقات

آقای احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری چندین بار از اصولگرایی تبری جست حال هم که چنین تحلیلی دارد اگر این صحبت درست باشد به هر جهت بی ارتباط با وقت خواستن او برای ملاقات برخی آقایان و وقت ندادن آنها نیست.
تدبیر24: محسن کوهکن ریزی نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در واکنش به این گفته احمدی نژاد که اظهار داشته "مجلس آینده را اصلاح طلبان به دست خواهند گرفت و اصولگرايان شكست خواهد خورد"، نظر شما چیست؟ گفت: آرزو بر جوانان عیب نیست. آقای احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری چندین بار از اصولگرایی تبری جست حال هم که چنین تحلیلی دارد اگر این صحبت درست باشد به هر جهت بی ارتباط با وقت خواستن او برای ملاقات برخی آقایان و وقت ندادن آنها نیست.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا بعد از همایشی که اصولگرایان برگزار کردند دیگر هیچ تحرکی از آنها برای وحدت و ائتلاف مشاهده نشد؟ گفت : تلاش هایی می شود ارتباط هایی کما بیش برقرار است، دوستانی از سلایق مختلف با هم جلساتی داشتند و خوشبختانه خروجی این نشست ها آن است که تمام سلیقه های اصولگرا در انتخابات مجلس خبرگان رهبری یدواحده هستند قطعا و یقیناً همراهی کامل با جامعتین خواهند داشت. دوم آنکه دیگر هیچ سلیقه ای صحبت از کشاندن رقابت انتخاباتی میان گرایش های اصولگرا با هدف ایجاد نشاط و پویایی سیاسی در جامعه نمی کند چون در انتخابات مجلس نهم یک سلیقه جدید می گفت رقابت سیاسی را باید به داخل جریان اصولگرایی کشید تا گرایش های مختلف با هم رقابت کنند بنابراین از مکانیزم همگرایی جبهه متحد اصولگرایان تمکین نکردند و مسیر خودشان را رفتند که دلخوری مرحوم آیت الله مهدوی کنی از اصولگرایان بی ارتباط با این مسئله نبود. همین دوستان در انتخابات ریاست جمهوری نیز به سوی تکلیف گرایی رفتند یعنی اعلام کردند به تکلیف عمل می کنند و به نتیجه کاری ندارند. امروز بی اطلاع نیستم که وقتی با سلایق مختلف جلسه می گذارند دیگر بحث کشاندن رقابت به داخل اردوگاه اصولگرایی را مطرح نمی کنند به عبارت دیگر این فکر دیگر در میان سلایق اصولگرایی وجود ندارد. با توجه به اینکه یک سال تا انتخابات مجلس آینده باقی مانده صحبت هایی که در جلسات شنیده می شود کاملا امیدوار کننده است که بحث همگرایی رقم بخورد تا اتفاقات دوره قبل نیفتد یا به حداقل ممکن برسد.
منبع: پویش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
0
0
در مجلس اینده اصلاح طلبان و اصولگرایان هر دو شکست خواهند خورد.
زنده باد نمایندگان مستقلی که پس از رای اوردن به این جریانات مزخرف نمی چسبند.
نظر شما: