آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۴۱۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱
حق من و امثال من خورده شده؛

آقایان انگار پرسپولیس را نمی‌شناسند!

روز اولی که خادم تلاش می‌کرد هیات‌مدیره جدید را معرفی کند گفتم باید پرسپولیسی‌های نسل‌اول به این باشگاه بیایند و امثال سیاسی فقط می‌توانند عضو ویژه باشگاه باشند، نه عضو هیات‌مدیره یا مدیرعامل...
تدبیر24: پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همیشه گفته‌ام هر کسی تخصصی داشته باشد باید وارد حوزه‌ورزش شود.
ابراهیم آشتیانی  اظهار داشت: مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرده بازیکنان این تیم در دربی وظیفه‌شان را انجام داده‌اند و کار خارق‌العاده‌ای انجام نداده‌اند، اینگونه اظهارنظرها نشان می‌دهد وی اصلا فوتبال، پرسپولیس و دربی را نمی‌شناسد. از روز اول هم گفتم هر کاری تخصص خودش را می‌خواهد و هر کسی تخصص دارد باید وارد حوزه ورزش شود.
وی افزود: روز اولی که امیررضا خادم تلاش می‌کرد هیات‌مدیره جدید را معرفی کند گفتم باید پرسپولیسی‌های نسل‌اول به این باشگاه بیایند و امثال سیاسی فقط می‌توانند عضو ویژه باشگاه باشند، نه اینکه عضو هیات‌مدیره و مدیرعامل شوند. باشگاه بایرن‌مونیخ را امثال بکن‌باوئر و رومینگه می‌چرخانند؛ مثلا صدراعظم و اعضای‌پارلمان‌آلمان کاره‌ای نیستند و اگر دوست داشته باشند علاقه‌شان را نشان می‌دهند و عضو ویژه باشگاه می‌شوند، نه اینکه عضو هیات‌مدیره یا مدیرعامل باشند.
پیشکسوت‌پرسپولیس در ادامه اظهار داشت: برخی‌افراد فقط به خاطر پولی که دارند وارد پرسپولیس شده‌اند، اما پول که به تنهایی کاری نمی‌تواند بکند. اگر اینطوری بود که استیل‌آذین قهرمان می‌شد، نه اینکه به دسته پایین‌تر سقوط کند. پول تنها یک عامل است و چرخاندن‌ باشگاهی‌ مثل پرسپولیس مدیریت‌ورزشی می‌خواهد که امثال سیاسی ندارند. مگر اینطوری است هر کسی پول داشته باشد هر کاری بتواند انجام دهد مگر کسی که پول دارد می‌تواند خلبان شود؟ اگر اینطوری بود که هر کسی پول داشت یک باشگاه می‌زد و هر سال قهرمان می‌شد، اما آقایان نمی‌دانند گاهی‌اوقات پول مخرب است و اگر در فوتبال بیش از حد پول بدهند کار خراب می‌شود.
آشتیانی همچنین تاکید کرد: وقتی می‌بینیم برخی افراد که هیچ تخصص و سوادی در ورزش ندارند مدیرعامل یا عضو هیات‌مدیره پرسپولیس می‌شوند غصه می‌خورم. حق من و امثال من خورده شده که امثال این افراد به باشگاه می‌آیند، چون من از نظر علمی تخصص و دانش این کار را دارم و به لحاظ فنی هم 4 سال بهترین بازیکن آسیا شدم. من از نسل اول پرسپولیس هستم، اما من را خانه‌نشین کرده‌اند که چه شود؟ مگر من جز خدمت چه‌کار کرده‌ام؟ من 10 تا پیشنهاد خارجی داشتم و به خاطر پرسپولیس نرفتم. من چه گناهی کرده‌ام که باید خانه‌نشین بشوم و امثال این آدم‌ها به پرسپولیس بیایند. من عاشق پرسپولیس‌ام و این تیم باید به دست بچه‌های پرسپولیس اداره شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: