آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۱۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
در دهمین سفر داخلی؛

رییس جمهوری وارد گرگان شد

رییس جمهوری به همراه کاروان تدبیر و امید برای انجام دهمین سفر داخلی، دقایقی پیش وارد گرگان شد.
تدبیر24: حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح سه شنبه در بدو ورود به فرودگاه گرگان مورد استقبال آیت الله سید کاظم نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، حسن صادق لو استاندار گلستان؛ نمایندگان مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی و سایر مقامات این استان قرار گرفت.
رییس جمهوری از فرودگاه به ورزشگاه آزادی گرگان خواهد رفت و در جمع پرشور مردم گلستان سخنرانی خواهد کرد.
علاوه بر برنامه هایی که امروز برای دهمین سفر داخلی رییس جمهوری پیش بینی شده، قرار است فردا (چهارشنبه) پروژه عظیم خط آهن سه جانبه ایران، ترکمنستان و قزاقستان با حضور روسای جمهوری این سه کشور در اینچه برون نقطه صفر مرزی ایران و ترکمنستان راه اندازی شود.
طول این خط آهن حدود 920 کیلومتر است که 85 کیلومتر آن در خاک ایران، 700 کیلومتر در خاک ترکمنستان و 140کیلومتر در خاک قزاقستان قرار دارد.

سفر دو روزه روحانی به استان گلستان فردا شب با برگزاری نشست خبری به پایان می رسد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: