ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶

جایزه فائو به ایران رسید

جمهوری اسلامی ایران با رسیدن به نخستین و مهمترین هدف توسعه هزاره پیرامون کاهش شمار افرادی که از گرسنگی رنج می برند، موفق به کسب جایزه سازمان خوار بار و کشاورزی ملل متحد 'فائو' شد.
تدبیر24: 'خوزه گراتیسانو دا سیلوا' مدیر کل سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد، جایزه 'دیپلم افتخاری' فائو را به سید امین اله تقوی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در این سازمان تحویل داد.

جمهوری اسلامی ایران با اتخاذ سیاست ها و اقدامات موثر خود در دو دهه گذشته، موفق شد تا شمار افرادی را که در کشور از سوء تغذیه رنج می برند کاهش دهد و بدین ترتیب به نخستین و مهمترین هدف توسعه هزاره پیرامون از بین بردن فقر و گرسنگی و عدم امنیت غذایی دست یافت .

سفیر ایران در فائو دراین خصوص اظهار کرد: بر اساس ارزیابی های سالانه سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد که تحت عنوان وضعیت امنیت غذایی در جهان منتشر می شود، جمهوری اسلامی ایران موفق شد، در سال های 2012 تا 2014 میلادی شمار افرادی را که از گرسنگی رنج می برند، به زیر پنج درصد کاهش دهد.

وی یادآورشد: درسال 2000 میلادی 189 کشور در مجمع عمومی سازمان ملل تمایل و تعهد خود را برای حذف محرومیت های چندگانه مردمشان از جمله به رسمیت شناختن منزلت فردی، آزادی، برابری و نیازهای اولیه زندگی فردی مانند از بین بردن فقر، گرسنگی، خشونت و همبستگی را اعلام کردند. این تعهد سپس به هشت هدف توسعه هزاره موسوم به 'MDGs' تبدیل شد.

همچنین شاخص هایی نیز جهت پایش و ردیابی پیشرفت ها تعیین شد که البته هدف اول توسعه هزاره از بین بردن فقر و گرسنگی اعلام شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: