ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۱۹۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۴
وزیرعلوم

دانشجویان نقدهای خود را مطرح کنند

وزیر علوم و فناوری گفت: باید دانشگاهیان نقدهای دلسوزانه خود را در چارچوب قانون آزادانه مطرح کنند.
تدبیر24: 'محمد فرهادی' روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: بحث مطالبات دانشگاهیان یکی ازمسایل مهم مد نظر ما در وزرات علوم است از این رو اگر دانشجویان نقدی دارند باید راحت در چهارچوب قوانین بیان کنند، البته این نقدها نباید مبهم باشد.
وی ادامه داد: نقد دلسوزانه بسیار مفید و ارزنده است و قطعا بدون غرض مطرح می شود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از مسایل مهمی که در وزارت علوم مورد بررسی قرار گرفت بحث بورسیه ها بود که خوشبختانه به نحو جامعی به این مسئله رسیدگی و بخش عمده ای از آن رفع شد و امیدواریم این مسئله به طور کامل برطرف شود.
فرهادی تصریح کرد: نباید حرف در دانشگاه ها وجود داشته باشد و نگاه امنیتی باید منتفی شود تا دانشگاهیان در چارچوب قانون حرف های خود را مطرح کنند و باید به آزاد اندیشی در دانشگاه ها دامن زد.
'فرهادی' با اشاره به اهمیت نقدهای دلسوزانه دانشجویان اظهار کرد: کشور ما نیز به نقدهای دلسوزانه دانشگاهیان نیاز دارد و مطمئن باشید اگر کسی هم با نیت بد برخی مسایل را مطرح کند کاملا اهدافش مشخص خواهد شد.
وزیر علوم با اشاره به تعامل این وزارتخانه با حوزه های علمیه گفت: تعامل با مراجع وحوزه ها از اهمیت زیادی برخوردار است و این مسایل باعث می شود تا تصمیمات صحیح تری گرفته شود.
وی ادامه داد: دانشگاه ها مسئولیت تربیت افراد را بر عهده دارند و باید مسئله فرهنگ درمیان اولویت های اصلی ما قرار گیرد.
فرهادی اظهار کرد: تشکل های دانشجویان بین المللی را نیز باید مورد توجه قرار داد و باید در همین راستا کارگروهی داشته باشیم.
وی افزود: تشکل ها باید در چارچوب قوانین و مقررات فعالیت کنند و نباید طوری باشد که دنبال رو گروه خاص قرارگیرند و بخواهند دانشگاه ها را نیز در همین امر هدایت کنند.
وزیر علوم در پایان در خصوص این که آیا برای انتخاب مدیران دانشگاه ها از اساتید مشورت خواهد گرفت گفت: مشورت کردن ایرادی ندارد و کار درستی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۱
0
3
البته منظورش تملقها و چاپلوسیهاست و گرنه روحانی و اصلاح طلبان به دانشجوها اجازه سخن گفتن هم نمیدهند چه برسه به نقد.
نظر شما: