اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۴۱۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳

آغاز عملیات بزرگ علیه داعش در تکریت

نیروهای امنیتی، ارتش و داوطلبان مردمی، امروز سه شنبه عملیات بزرگی را علیه نیروهای گروه تروریستی داعش در جنوب تکریت در استان صلاح الدین عراق آغاز کردند.
تدبیر24: یک منبع امنیتی گفت که این عملیات محدوده وسیعی از استان صلاح الدین از شهر بلد و الضلوعیه تا حومه تکریت مرکز استان را در بر می گیرد.

وی هدف از اجرای این عملیات را آزادی مناطقی از شهرهای بلد و الضلوعیه در حدودا 90 کیلومتری شمال بغداد ، پاکسازی محیط اطراف و دور کردن این دو شهر از تیررس آتش نیروهای داعش اعلام کرد.

تامین امنیت جاده بغداد - تکریت نیز از دیگر اهداف این عملیات بزرگ عنوان شده است.

بلد، شهری شیعه نشین در حدودا 20 کیلومتری جنوب سامرا در هفت ماه گذشته از سه محور در محاصره نیروهای داعش قرار داشت و همواره مورد تهاجم این گروه ، بویژه با سلاح های نیمه سنگین از جمله حملات خمپاره ای بود.

داعش ، طی سه روز گذشته، بر شدت حملات خود برای نفوذ به داخل شهر افزوده بود و روزهای یکشنبه و دوشنبه گذشته درگیری های سختی در دروازه های این شهر جریان داشت.

شهر بلد به واسطه وجود آرامگاه امامزاده محمد فرزند امام هادی (ع) به عنوان یکی از شهرهای مذهبی عراق شاخته می شود و مورد توجه شیعیان قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: